Product

Η αλήθεια

Product

Η αλήθεια για τα μεγάλα ψέματα του 20ού αιώνα

Η αλήθεια για τα UFO και τις εξωγήϊνες συνομωσίες

Κωδικός:
84941
Manufacturer: 
Description: 

Το μεγαλύτερο μυστήριο της εποχής μας, μια συγγραφική πρόκληση για τον Παντελή Γιαννουλάκη και τον Λουκά Καβακόπουλο, μια διανοητική πρόκληση για τον αναγνώστη.
Κυρίες και κύριοι, καλώς ήλθατε στον παράξενο κόσμο της UFOλογίας.

30,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το μεγαλύτερο μυστήριο της εποχής μας, μια συγγραφική πρόκληση για τον Παντελή Γιαννουλάκη και τον Λουκά Καβακόπουλο, μια διανοητική πρόκληση για τον αναγνώστη. Κυρίες και κύριοι, καλώς ήλθατε στον παράξενο κόσμο της UFOλογίας. Απλές και λογικές ερωτήσεις που δεν ρωτάει κανείς - Η αληθινή Ιστορία των UFO και της UFOλογίας - Το εξωγήινο ζήτημα και οι επισκέψεις των εξωγήινων - Ποιες είναι οι θέσεις των κυβερνήσεων του κόσμου και του στρατού - Η σύσκεψη της Βουλής των Λόρδων για τα UFO - Παραβιάσεις εθνικών εναέριων χώρων - Πώς ξεκίνησαν οι συνωμοσιολογίες για την "κυβερνητική απόκρυψη" - Οι μυστικές βάσεις των εξωγήινων - Απαγωγές ανθρώπων - Μυστικοί Πόλεμοι - Γενετικά Πειράματα - Εξωγήινη Εισβολή - Από ποιους ανθρώπους ξεκίνησε η μεγάλη νεομυθολογία του ζητήματος - Το Θέατρο του Παραλόγου των ερευνητών - The Truth is Out There, see you later alligator - Η νέα υποκουλτούρα και ο επιστημονικός σκοταδισμός - Area 51 - Dulce Base - Εσωγήινοι, Δρακονιανοί και υπόγειοι πόλεμοι ανθρώπων και εξωγήινων - UFO κατασκευασμένα από ανθρώπους - Ναζιστικά UFO - Τι θα έκανες αν ήσουν εξωγήινος - Φιλμ και ντοκουμέντα με εξωγήινους - Τα μυστικά των UFOλόγων - Οι τύποι των εξωγήινων - Foo Fighters - Σφαιρικοί Κεραυνοί - "Αέρια βάλτων"! - Η θρησκεία των UFO - Παραπληροφόρηση - Θεωρίες συνωμοσίας και ερμηνείες για τη νεομυθολογία των UFO - Εξωγήινοι και Παγκοσμιοποίηση - και άλλα πολλά. Επίσης: -Συνεντεύξεις με τον Ζακ Βαλλέ και τον Γουίτλι Στρίμπερ. -Τα αποκαλυπτικά κείμενα του Μπιλ Κούπερ για την Παγκόσμια Μυστική Κυβέρνηση και την απόρρητη Ιστορία της παρουσίας εξωγήινων στη Γη (τα κείμενα από τα οποία ξεκίνησε η σχετική νεομυθολογία). -Το Μεγάλο Παζλ.
Subtitle: 
Νέα εξερεύνηση στο μυστήριο της μεγαλύτερης νεομυθολογίας του 20ου και του 21ου αιώνα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-421-042-4
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Παντελής Γιαννουλάκης ζει και γράφει στη Θεσσαλονίκη. Έχει συγγράψει μυθιστορήματα, διηγήματα, ποίηση, δοκίμια, συνεντεύξεις, πολλές μελέτες, και εκατοντάδες άρθρα, αρθρογραφώντας σε πολλά περιοδικά.
Είναι ο δημιουργός, εκδότης και διευθυντής του περιοδικού "Strange", εμπνευστής και εκδότης του περιοδικού "Μυστική Ελλάδα", και δημιουργός των εκδόσεων "Terra Nova". Υπήρξε ιδρυτής των εκδόσεων "Αρχέτυπο", αρχισυντάκτης των περιοδικών "Τρίτο Μάτι" και "Ανιχνεύσεις", και έχει εργαστεί ως σύμβουλος εκδόσεων για λογαριασμό πολλών εκδοτικών οίκων και περιοδικών, και έχει ασχοληθεί εκτενώς με την επιμέλεια εκδόσεων. Υπήρξε editor πολλών ανθολογιών, συντονιστής ερευνητικών και εξερευνητικών προγραμμάτων, έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις με θέματα του Μυστηρίου και του Φανταστικού, και έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της "Ελληνικής Λέσχης του Φανταστικού", δημιουργός ραδιοφωνικών εκπομπών, μεταφραστής, μουσικός, περιηγητής, ομιλητής. Ασχολείται ένθερμα με τη φανταστική λογοτεχνία, τη σημειολογία, τη φιλοσοφία, τις εναλλακτικές κοσμοθεωρίες, τα μυστήρια του ανθρώπου και των κόσμων του.

Subtitle: 
Νέα εξερεύνηση στο μυστήριο της μεγαλύτερης νεομυθολογίας του 20ου και του 21ου αιώνα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-421-042-4
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο