Product

Η αλήθεια για την υπόθεση Χάρρυ Κέμπερτ

Product

Η αλήθεια για το "μάτι" και την βασκανία

Η αλήθεια για τις αγορές

Κωδικός:
116046
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Γιατί μερικές χώρες γίνονται όλο και πιο πλούσιες και άλλες παραμένουν φτωχές; Με αφοπλιστική απλότητα, αλλά και επιχειρηματολογία που καθηλώνει, ο John Kay εξηγεί σημαντικά οικονομικά ζητήματα της εποχής μας και τις επιπτώσεις τους στο κοινωνικό σύνολο.
Ένας πολύτιμος οδηγός για την κατανόηση του γύρω μας κόσμου και του φαινομένου της παγκοσμιοποίησης. Γλαφυρό, με πολλά παραδείγματα, εξηγεί πώς το οικονομικό σύστημα μιας χώρας επηρεάζει την ευημερία της.

25,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Γιατί μερικές χώρες γίνονται όλο και πιο πλούσιες και άλλες παραμένουν φτωχές; Με αφοπλιστική απλότητα, αλλά και επιχειρηματολογία που καθηλώνει, ο John Kay εξηγεί σημαντικά οικονομικά ζητήματα της εποχής μας και τις επιπτώσεις τους στο κοινωνικό σύνολο. Ένας πολύτιμος οδηγός για την κατανόηση του γύρω μας κόσμου και του φαινομένου της παγκοσμιοποίησης. Γλαφυρό, με πολλά παραδείγματα, εξηγεί πώς το οικονομικό σύστημα μιας χώρας επηρεάζει την ευημερία της.
Subtitle: 
Γιατί λίγες χώρες είναι πλούσιες και πολλές παραμένουν φτωχές
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-218-504-Χ
Book pages: 
522
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Τζον Κέι είναι επισκέπτης καθηγητής στο London School of Economics και µέλος του επιστηµονικού συλλόγου του St John's College της Οξφόρδης. Είναι διευθυντής αρκετών δηµόσιων εταιριών και διατηρεί εβδοµαδιαία στήλη στους Financial Times. Προΐστατο της αξιολόγησης αγοράς µετοχών που διενήργησε η κυβέρνηση του Ηνωµένου Βασιλείου, για την οποία υπέβαλε έκθεση το 2012, προτείνοντας ουσιαστικές µεταρρυθµίσεις. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων, στα οποία περιλαµβάνονται τα "Truth about Markets", "The Long and the Short of It" και "Obliquity".

Subtitle: 
Γιατί λίγες χώρες είναι πλούσιες και πολλές παραμένουν φτωχές
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-218-504-Χ
Book pages: 
522
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο