Product

Η άμυαλη γατούλα και άλλες ιστορίες

Product

Η Άμυνα

Η αμυγδαλίτιδα του Ταρζάν

Κωδικός:
136091
Manufacturer: 
Description: 

Μια θυελλώδης ιστορία αγάπης ανάμεσα στον καλλιτέχνη Χουάν Μανουέλ και τη δυνατή Φερνάντα-Ταρζάν, που ερωτεύονται παράφορα μέσα στη δίνη των πιο γοητευτικών γεγονότων της ιστορίας με την προσδοκία να σμίξουν μια μέρα!

Συναίσθημα και χιούμορ και μικρή δόση "αμυγδαλίτιδας" που είναι οι αδύναμες στιγμές της Φερνάντα που αν και Ταρζάν καμιά φορά αρρωσταίνει!

18,11 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια θυελλώδης ιστορία αγάπης ανάμεσα στον καλλιτέχνη Χουάν Μανουέλ και τη δυνατή Φερνάντα-Ταρζάν, που ερωτεύονται παράφορα μέσα στη δίνη των πιο γοητευτικών γεγονότων της ιστορίας με την προσδοκία να σμίξουν μια μέρα! Συναίσθημα και χιούμορ και μικρή δόση "αμυγδαλίτιδας" που είναι οι αδύναμες στιγμές της Φερνάντα που αν και Ταρζάν καμιά φορά αρρωσταίνει!
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-7893-59-Χ
Book pages: 
303
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αλφρέδο Μπράις Ετσενίκε γεννήθηκε στη Λίμα του Περού το 1939. Φοίτησε σε κολέγια με αμερικανούς και άγγλους καθηγητές, και σπούδασε νομικά και φιλολογία στο Εθνικό Πανεπιστήμιο Σαν Μάρκος της Λίμα. Το 1964 ταξίδεψε στην Ευρώπη και παρέμεινε επί μακρά σειρά ετών στο Παρίσι όπου πραγματοποίησε διδακτορικές σπουδές στη γαλλική λογοτεχνία, στη Σορβόννη. Έζησε, επίσης, στο Μονπελιέ, τη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη καθώς και για σύντομα διαστήματα στην Ελλάδα και την Ιταλία. Υπήρξε καθηγητής στα πανεπιστήμια της Ναντέρ στο Παρίσι και του Μονπελιέ. Σήμερα ζει στο Περού.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-7893-59-Χ
Book pages: 
303
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο