Product

Η ανακάλυψη της Αμερικής από τους Βίκινγκς

Product

Η ανακάλυψη της Ατλαντίδας

Η ανακάλυψη της Ατλαντίδας

Κωδικός:
62356
Αuthor: 
Description: 

Σεπτέμβριος 1858: Η γυναίκα ενός φαλαινοθήρα ανακαλύπτει ένα πλοίο-φάντασμα στην Ανταρκτική, το παγωμένο πλήρωμά του κι ένα μαύρο κρανίο από οψιδιανό. Μάρτιος 2001: Μια ομάδα ανθρωπολόγων ανακαλύπτει έναν υπόγειο θάλαμο με παράξενες αρχαίες επιγραφές στο Κολοράντο και... γίνεται στόχος άγνωστων δολοφόνων. Απρίλιος 2001: Ένα υποβρύχιο που εμφανίζεται από το πουθενά κι είχε εξαφανιστεί στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο προσπαθεί να βυθίσει ένα ερευνητικό πλοίο της Υπηρεσίας Υπόγειων και Θαλάσσιων Υδάτων (NUMA) πάνω στο οποίο βρίσκεται ο Ντερκ Πιτ.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Σεπτέμβριος 1858: Η γυναίκα ενός φαλαινοθήρα ανακαλύπτει ένα πλοίο-φάντασμα στην Ανταρκτική, το παγωμένο πλήρωμά του κι ένα μαύρο κρανίο από οψιδιανό. Μάρτιος 2001: Μια ομάδα ανθρωπολόγων ανακαλύπτει έναν υπόγειο θάλαμο με παράξενες αρχαίες επιγραφές στο Κολοράντο και... γίνεται στόχος άγνωστων δολοφόνων. Απρίλιος 2001: Ένα υποβρύχιο που εμφανίζεται από το πουθενά κι είχε εξαφανιστεί στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο προσπαθεί να βυθίσει ένα ερευνητικό πλοίο της Υπηρεσίας Υπόγειων και Θαλάσσιων Υδάτων (NUMA) πάνω στο οποίο βρίσκεται ο Ντερκ Πιτ. Ο Πιτ ξέρει ότι με κάποιον τρόπο όλα αυτά τα περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους και οι έρευνές του τον οδηγούν σε ένα αρχαίο μυστήριο με σύγχρονες συνέπειες. Τώρα πρέπει να σώσει όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και ολόκληρο τον κόσμο...
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-393-749-5
Book pages: 
566
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κλάιβ Κάσλερ ζει μια ζωή ανάλογη με αυτή του ήρωα του, του Ντερκ Πιτ. Είτε ψάχνει για χαμένα αεροσκάφη είτε ηγείται αποστολών για την ανεύρεση διάσημων ναυαγίων, διαθέτει μεγάλο ιστορικό επιτυχιών. Μαζί με την ομάδα εθελοντών της NUMA, ο Κάσλερ έχει ανακαλύψει περισσότερα από εξήντα πλοία ιστορικής σημασίας, μεταξύ των οποίων και το υποβρύχιο "Hunley". Όπως ακριβώς και ο Πιτ, συλλέγει κλασικά αυτοκίνητα. Συγγραφέας δεκαεφτά βιβλίων, ο Κάσλερ μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στις ερήμους της Αριζόνας και τα βουνά του Κολοράντο.

Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-393-749-5
Book pages: 
566
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο