Product

Η απασχόληση στα ελληνικά ξενοδοχεία

Product

Η απάτη

Η απατεώνισσα

Κωδικός:
68044
Manufacturer: 
Description: 

"Αν μου έλεγαν να επιλέξω τι θέλω, να είμαι καλός άνθρωπος ή να τρώω στρείδια, θα διάλεγα το δεύτερο". Αυτή είναι η θέση ζωής της Φελίσιτας, της ηρωίδας στο βιβλίο της Κριστίνε Γκρεν. Στη Φελίσιτας αρέσει να ζει μες στην πολυτέλεια, όμως έχει χρέη και ελάχιστο ταλέντο να ασκήσει οποιοδήποτε αξιοπρεπές επάγγελμα. Έτσι κάνει μια επιτυχημένη καριέρα σαν ...απατεώνισσα.

14,80 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Αν μου έλεγαν να επιλέξω τι θέλω, να είμαι καλός άνθρωπος ή να τρώω στρείδια, θα διάλεγα το δεύτερο". Αυτή είναι η θέση ζωής της Φελίσιτας, της ηρωίδας στο βιβλίο της Κριστίνε Γκρεν. Στη Φελίσιτας αρέσει να ζει μες στην πολυτέλεια, όμως έχει χρέη και ελάχιστο ταλέντο να ασκήσει οποιοδήποτε αξιοπρεπές επάγγελμα. Έτσι κάνει μια επιτυχημένη καριέρα σαν ...απατεώνισσα. Η Κλάρα η γκουβερνάντα της παρ' ότι έχει αποστηθίσει το Μαρξ και το Μπρεχτ γίνεται συνεργός της σ' αυτό τον ιδιότυπο αγώνα της ενάντια στο κεφάλαιο. Οι δυο γυναίκες εκμεταλλεύονται προς όφελός τους κάποιους κοινωνικούς κανόνες. Κανόνας πρώτος: Η φτώχεια είναι μια επαίσχυντη κατάσταση. Κανόνας δεύτερος: Το χρήμα δε βρομάει ποτέ. Κανόνας τρίτος: Η ανδρική ματαιοδοξία μπορεί να αποδειχθεί απίστευτα κερδοφόρα. Σ' έναν κόσμο που προσανατολίζεται με βάση την ηδονή και το χρήμα κι αυτά στον υπερετικό βαθμό, η απατεώνισσα δεν έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής. Απολαμβάνει τις νίκες της και μαθαίνει από τις ήττες της.
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-86921-3-Χ
Book pages: 
407
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Κριστίνε Γκρεν γεννήθηκε στο Γρατσ. Σπούδασε δημοσιογραφία και δούλεψε πέντε χρόνια στην Αφρική. Μετά εγκαταστάθηκε στη Βόννη πάντα ασκώντας το επάγγελμα του δημοσιογράφου, όμως πια σαν συνεργάτης εφημερίδων και περιοδικών. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή από τα αστυνομικά της μυθιστορήματα που είχαν ηρωίδα την Άννα Μαρξ. Σήμερα ζει στο Μόναχο και γράφει τα βιβλία της.

Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-86921-3-Χ
Book pages: 
407
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο