Product

Η ασθένεια των κραυγών

Product

Η ασθένεια ως πορεία της ψυχής

Η ασθένεια ως γλώσσα της ψυχής

Κωδικός:
80983
Αuthor: 
Description: 

Ο Γερμανός ψυχοθεραπευτής ιατρός Ρύντιγκερ Ντάλκε ανήκει στην πρωτοπορεία της ψυχοσωματικής. Συνεχίζοντας τη μέθοδο των μεγάλων κλασικών της ψυχολογίας, ανιχνεύει τον κόσμο των συμβόλων στο υποσυνείδητο, αναλύοντας τη λειτουργία κάθε οργάνου και ερμηνεύοντας μέσα από αυτή τον συμβολικό κώδικα, με τον οποίο το σώμα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη συνείδηση του ασθενούς, για να τον βοηθήσει στο διάλογο με την ψυχή του και στην πρόληψη και θεραπεία "εκ των έσω".

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Γερμανός ψυχοθεραπευτής ιατρός Ρύντιγκερ Ντάλκε ανήκει στην πρωτοπορεία της ψυχοσωματικής. Συνεχίζοντας τη μέθοδο των μεγάλων κλασικών της ψυχολογίας, ανιχνεύει τον κόσμο των συμβόλων στο υποσυνείδητο, αναλύοντας τη λειτουργία κάθε οργάνου και ερμηνεύοντας μέσα από αυτή τον συμβολικό κώδικα, με τον οποίο το σώμα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη συνείδηση του ασθενούς, για να τον βοηθήσει στο διάλογο με την ψυχή του και στην πρόληψη και θεραπεία "εκ των έσω". Απευθυνόμενος στο ευρύ κοινό, αναλύει τις διδασκαλίες γνωστών μας φιλοσοφικών συστημάτων και θρησκειών, αποκαλύπτοντας βαθύτερες έννοιες, που παρέμεναν ωστόσο κρυμμένες.
Subtitle: 
Ερμηνεία των συμπτωμάτων και ψυχική αυτοθεραπεία
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-430-199-3
Book pages: 
479
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο δρ. Rudiger Dahlke γεννήθηκε το 1951, σπούδασε ιατρική και ειδικεύτηκε στη φυσική ιατρική και ψυχοθεραπεία. Συνεργάστηκε επί 12 χρόνια με τον Thorwald Dethlefsen, με τον οποίο συνέγραψαν από κοινού το επί δύο δεκαετίες μπεστ-σέλλερ "Η ασθένεια ως πορεία", ένα από τα σημαντικότερα έργα με θέμα την ψυχοσωματική. Σήμερα ο Rudiger Dahlke εργάζεται ως ιατρός ψυχοθεραπευτής στο "Θεραπευτικό Κέντρο Johanniskirchen" στη Γερμανία, που ίδρυσε μαζί με τη σύζυγό του Μάργκριτ, διευθύνει θεραπευτικά σεμινάρια και κάνει διαλέξεις. Έχει συγγράψει πλήθος βιβλίων, που ειδικεύονται σε θέματα ψυχολογίας και ψυχοσωματικής. Πολλά έργα του έχουν μεταφραστεί σε ξένες γλώσσες.

Subtitle: 
Ερμηνεία των συμπτωμάτων και ψυχική αυτοθεραπεία
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-430-199-3
Book pages: 
479
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο