Product

Η βασίλισσα του χιονιού

Product

Η βασίλισσα των ζαχαρωτών

Η βασίλισσα των party

Κωδικός:
140257
Description: 

Η νεαρή Νεοϋορκέζα Μπετ Ρόμπινσον, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Έμορι, έχει μια υψηλά αμειβόμενη αλλά φριχτά βαρετή θέση σε κάποια τράπεζα επενδύσεων. Οι γονείς της, παλιοί χίπηδες, την παροτρύνουν να ασχοληθεί με κάτι πιο ουσιαστικό, αλλά η Μπετ μένει πιστή στη ρουτίνα της, μέχρι που παραιτείται, θυμωμένη με το ανόητο αφεντικό της. Έπειτα από λίγες βδομάδες γεμάτες τεμπελιά, τηλεόραση και παιχνίδια με το σκυλάκι της, τη Μίλινγκτον, ο θείος της Μπετ, γνωστός αρθρογράφος, της βρίσκει δουλειά σε μια ανερχόμενη εταιρεία δημοσίων σχέσεων.

16,97 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η νεαρή Νεοϋορκέζα Μπετ Ρόμπινσον, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Έμορι, έχει μια υψηλά αμειβόμενη αλλά φριχτά βαρετή θέση σε κάποια τράπεζα επενδύσεων. Οι γονείς της, παλιοί χίπηδες, την παροτρύνουν να ασχοληθεί με κάτι πιο ουσιαστικό, αλλά η Μπετ μένει πιστή στη ρουτίνα της, μέχρι που παραιτείται, θυμωμένη με το ανόητο αφεντικό της. Έπειτα από λίγες βδομάδες γεμάτες τεμπελιά, τηλεόραση και παιχνίδια με το σκυλάκι της, τη Μίλινγκτον, ο θείος της Μπετ, γνωστός αρθρογράφος, της βρίσκει δουλειά σε μια ανερχόμενη εταιρεία δημοσίων σχέσεων. Η μόνη υποχρέωση της Μπετ φαίνεται πως είναι να ξενυχτάει μέχρι τελικής πτώσεως και να τροφοδοτεί με κουτσομπολιά τις κοσμικές στήλες. Έτσι, από το πουθενά, γίνεται η βασίλισσα των πάρτι του ματαιόδοξου Μανχάταν και κατακτά μια θέση στην "καλή" κοινωνία, μέχρι που αντιλαμβάνεται ότι κινδυνεύει να χάσει τους φίλους της, την οικογένειά της και ίσως το μοναδικό αγόρι που αξίζει να είναι στο πλευρό της.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-14-1921-7
Book pages: 
524
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Λόρεν Γουάιζμπεργκερ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Κορνέλ το 1999. Ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Το βιβλίο της "Ο διάβολος φοράει Prada" είναι εξαιρετικά πολυσυζητημένο και έχουν γίνει εκτεταμένες αναφορές γι' αυτό στους "New York Times", το "Entertainment Weekly", τη "New York Daily News", την "International Herald Tribune", τη "New York Observer". Σαν αποτέλεσμα, μεταφέρθηκε στην οθόνη το 2006 από τον Ντέιβιντ Φράνκελ, με τους Μέριλ Στριπ, Αν Χάθαγουεϊ και Στάνλεϊ Τούτσι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους (παραγωγή: Twentieth Century Fox).

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-14-1921-7
Book pages: 
524
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο