Product

Η δεύτερη συνταγογράφηση στην ομοιοπαθητική

Product

Η δευτεροβάθμια εκπαίδευση και το εκπαιδευτικό προσωπικό της

Η δεύτερη φύση

Κωδικός:
88115
Description: 

Ο Σεμπάστιαν Ράιτ, ένας μοναχικός, δαιμόνιος ντετέκτιβ, αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τη δολοφονία ενός πλούσιου επιχειρηματία.
Τρεις μυστηριώδεις, παράξενες γυναίκες, που συγκατοικούν, θα έρθουν σε επαφή μαζί του και θα εμπλακούν στη διαλεύκανση της υπόθεσης βοηθώντας ή και παραπλανώντας τον.
Όσο προχωράει η έρευνα και οι φόνοι συνεχίζονται, τα στοιχεία που συγκεντρώνει ο ντετέκτιβ καταδεικνύουν ότι μια από τις τρεις γυναίκες είναι ο παρανοϊκός δολοφόνος. Η γυναίκα με τη δεύτερη φύση θα γίνει ο καταλύτης στη συγκλονιστική υπόθεση που θα σημαδέψει τον ήρωα.

14,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Σεμπάστιαν Ράιτ, ένας μοναχικός, δαιμόνιος ντετέκτιβ, αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τη δολοφονία ενός πλούσιου επιχειρηματία. Τρεις μυστηριώδεις, παράξενες γυναίκες, που συγκατοικούν, θα έρθουν σε επαφή μαζί του και θα εμπλακούν στη διαλεύκανση της υπόθεσης βοηθώντας ή και παραπλανώντας τον. Όσο προχωράει η έρευνα και οι φόνοι συνεχίζονται, τα στοιχεία που συγκεντρώνει ο ντετέκτιβ καταδεικνύουν ότι μια από τις τρεις γυναίκες είναι ο παρανοϊκός δολοφόνος. Η γυναίκα με τη δεύτερη φύση θα γίνει ο καταλύτης στη συγκλονιστική υπόθεση που θα σημαδέψει τον ήρωα. Μέσα από συνεχείς ανατροπές, το παράλογο συγκρούεται με τη λογική, το φανταστικό συγχέεται με την πραγματικότητα και ο νους ακροβατεί επικίνδυνα στα όρια της τρέλας. Τρεις Ελληνίδες συγγραφείς ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ανατρεπτικό αυτό θρίλερ, εμπνευσμένο από τους μεγάλους Αμερικανούς δημιουργούς του είδους. "Ήταν το πάθος της. Ήταν το μυστικό της, το οποίο δεν είχε αποκαλύψει ποτέ σε κανέναν. Ένιωσε ηδονή. Ήξερε να ξεφεύγει από τις δύσκολες καταστάσεις, μέσα από δρόμους που η εμπειρία τής είχε διδάξει. Πόσες ζωές, πόσες γενιές και πόσους τόπους είχε αφήσει πίσω της χωρίς ενδοιασμό και χωρίς την παραμικρή ανάμνηση! Ένιωθε ακόρεστη δίψα και έξαψη για κάθε της αναγέννηση, προσαρμοζόμενη στη συμβίωση με τους απογόνους κάθε γενιάς, που σύντομα και αυτοί θα γίνονταν παρελθόν".
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-14-0965-3
Book pages: 
391
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-14-0965-3
Book pages: 
391
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο