Product

Η Δόνα Τερηδόνα και το μυστικό της γαμήλιας τούρτας

Product

Η δονητική των γραμμάτων

Η δόνηση της σκέψης

Κωδικός:
24211
Manufacturer: 
Description: 

- Ο νόμος της έλξης στον κόσμο της σκέψης
- Τα κύματα της σκέψης και η δύναμη αναπαραγωγής τους
- Το μυστικό της θέλησης
- Πώς ν' αποκτήσετε ανοσία απέναντι στην έλξη της βλαβερής σκέψης
- Η μεταλλαγή της αρνητικής σκέψης
- Ο νόμος του πνευματικού ελέγχου
- Επικυρώνοντας τη δύναμη της ζωής
- Η ψυχολογία των συναισθημάτων
- Αναπτύσσοντας τα εγκεφαλικά κύτταρα
- Η δύναμη της έλξης - Η δύναμη της επιθυμίας
- Διεκδικώντας αυτό που σας ανήκει
- Νόμος, όχι τύχη

11,47 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

- Ο νόμος της έλξης στον κόσμο της σκέψης - Τα κύματα της σκέψης και η δύναμη αναπαραγωγής τους - Το μυστικό της θέλησης - Πώς ν' αποκτήσετε ανοσία απέναντι στην έλξη της βλαβερής σκέψης - Η μεταλλαγή της αρνητικής σκέψης - Ο νόμος του πνευματικού ελέγχου - Επικυρώνοντας τη δύναμη της ζωής - Η ψυχολογία των συναισθημάτων - Αναπτύσσοντας τα εγκεφαλικά κύτταρα - Η δύναμη της έλξης - Η δύναμη της επιθυμίας - Διεκδικώντας αυτό που σας ανήκει - Νόμος, όχι τύχη Ο William W. Atkinson υπήρξε ο πρωτοπόρος του κινήματος της Νέας Σκέψης. Το βιβλίο του "Η δόνηση της σκέψης & ο νόμος της έλξης" γράφτηκε το 1906 και ήταν το πρώτο που ασχολήθηκε με τέτοιου είδους θέματα παραμένοντας επίκαιρο όσο ποτέ, ειδικά σε μια εποχή που είναι έντονη η ανάγκη να ζήσουμε τη ζωή που επιθυμούμε. "Η δόνηση της σκέψης & ο νόμος της έλξης" ξεδιπλώνει το μυστικό για μια καλύτερη ζωή, μυστικό που κρύβεται στην προσωπική δύναμη που έχει μέσα του ο καθένας μας...
Subtitle: 
Ο έλεγχος του νου και ο νόμος της έλξης
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-392-111-4
Book pages: 
134
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο William Walker Atkinson (1862-1932) υπήρξε αποκρυφιστής και ο πρωτοπόρος του κινήματος της Νέας Σκέψης στην Αμερική. Εργάστηκε ως έμπορος, δικηγόρος, εκδότης και συγγραφέας και άσκησε επιρροή κατά την πρώιμη εποχή του κινήματος της Νέας Σκέψης. Είναι επίσης γνωστός ως ο συγγραφέας των έργων που αποδόθηκαν στον Theron Q. Dumont και στον Yogi Ramacharaka.
Η σταδιοδρομία του στη δικηγορία του απέφερε αρκετά λεφτά, αλλά το άγχος και η πίεση τον οδήγησαν στην ψυχική και πνευματική κατάρρευση και στην οικονομική καταστροφή. Αναζήτησε θεραπεία και στα τέλη του 1880 βρήκε ανταπόκριση στο κίνημα της Νέας Σκέψης. Ο Atkinson ανέκτησε την υγεία του και απέκτησε οξύ πνεύμα και υλική ευημερία, αλλαγή στη ζωή του που τον έστρεψε περισσότερο στη διάδοση των αρχών της Νέας Σκέψης.
Στις αρχές του 1890 το Σικάγο ήταν το κέντρο ζυμώσεων της Νέας Σκέψης και ο Atkinson αποφάσισε να μετακομίσει εκεί, για να οργανώσει το κίνημα ως εκδότης και συγγραφέας. Παράλληλα έδειξε ενδιαφέρον για τον ινδουισμό και έγραψε σειρά βιβλίων για τη γιόγκα, τα οποία κυκλοφορούν ακόμη και σήμερα, μαζί με τα βιβλία του για τη Νέα Σκέψη, που έγιναν ευρέως αποδεκτά.

Subtitle: 
Ο έλεγχος του νου και ο νόμος της έλξης
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-392-111-4
Book pages: 
134
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο