Product

Η εγκυκλοπαίδεια για το δημοτικό

Product

Η εγκυκλοπαίδεια της Marvel Comics

Η εγκυκλοπαίδεια για τους δεινόσαυρους και την προϊστορία

Κωδικός:
135957
Manufacturer: 
Description: 

Η σειρά "Εικόνες" φέρνει κοντά στους μικρούς αναγνώστες μια χρήσιμη εγκυκλοπαίδεια για την προϊστορία, ένα έργο πλήρες, με πολλές πληροφορίες για όλα τα θέματα που αφορούν τον προϊστορικό άνθρωπο και το περιβάλλον του.
Τα παιδιά μαθαίνουν τα είδη των δεινόσαυρων και τα χαρακτηριστικά τους, ενώ παράλληλα παρακολουθούν βήμα βήμα τον αγώνα του πρωτόγονου ανθρώπου να προσαρμοστεί και να κυριαρχήσει στο περιβάλλον του. Έτσι τα παιδιά έχουν πλέον έναν πολύτιμο σύμβουλο που τα βοηθάει να κατανοήσουν καλύτερα την εξέλιξη της ζωής στη Γη.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η σειρά "Εικόνες" φέρνει κοντά στους μικρούς αναγνώστες μια χρήσιμη εγκυκλοπαίδεια για την προϊστορία, ένα έργο πλήρες, με πολλές πληροφορίες για όλα τα θέματα που αφορούν τον προϊστορικό άνθρωπο και το περιβάλλον του. Τα παιδιά μαθαίνουν τα είδη των δεινόσαυρων και τα χαρακτηριστικά τους, ενώ παράλληλα παρακολουθούν βήμα βήμα τον αγώνα του πρωτόγονου ανθρώπου να προσαρμοστεί και να κυριαρχήσει στο περιβάλλον του. Έτσι τα παιδιά έχουν πλέον έναν πολύτιμο σύμβουλο που τα βοηθάει να κατανοήσουν καλύτερα την εξέλιξη της ζωής στη Γη.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-441-986-2
Book pages: 
173
Book Dimensions: 
26χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-441-986-2
Book pages: 
173
Book Dimensions: 
26χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο