Product

Η ελληνική επιστήμη μετά τον Αριστοτέλη

Product

Η ελληνική επιχείρηση στην εποχή της παγκοσμιοποίησης

Η ελληνική επιστήμη στην ελληνιστική εποχή

Κωδικός:
152476
Description: 

Πώς έγινε και οι αρχαίοι Έλληνες πρώτα ενθάρρυναν τις επιστημονικές ανακαλύψεις και κατόπιν εξαφάνισαν όλη αυτήν την επιστήμη;
Γιατί η Ελληνιστική Εποχή είναι τόσο σημαντική όσον αφορά τις επιστημονικές ανακαλύψεις της Ύστερης περιόδου;
Όλοι επιθυμούμε να κατανοήσουμε τον κόσμο γύρω μας, και οι Έλληνες ήταν αυτοί που πρώτοι τον κατανόησαν σε βάθος και με τρόπο επιστημονικό.

26,48 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πώς έγινε και οι αρχαίοι Έλληνες πρώτα ενθάρρυναν τις επιστημονικές ανακαλύψεις και κατόπιν εξαφάνισαν όλη αυτήν την επιστήμη; Γιατί η Ελληνιστική Εποχή είναι τόσο σημαντική όσον αφορά τις επιστημονικές ανακαλύψεις της Ύστερης περιόδου; Όλοι επιθυμούμε να κατανοήσουμε τον κόσμο γύρω μας, και οι Έλληνες ήταν αυτοί που πρώτοι τον κατανόησαν σε βάθος και με τρόπο επιστημονικό. Τώρα το θαυμαστό έργο τους και τα επιτεύγματά τους είναι προσιτά πλέον σε όλους, μέσα από αυτό το πολύτιμο ανθολόγιο που περιλαμβάνει πάνω από εκατό αρχαίους επιστήμονες που έζησαν και έδρασαν από το 320 π.Χ., έως το 230 μ.Χ. Με ακριβέστατες μεταφράσεις και πολλές εικόνες, το βιβλίο αυτό θα αποτελέσει έναν ανεκτίμητο "οδηγό των αρχαίων επιστημών" για μαθητές και φοιτητές της ιστορίας της επιστήμης, αλλά και για κάθε ανήσυχο αναγνώστη που δεν θέλει να μένει στην άγνοια. Είναι δε απολύτως απαραίτητο για κάθε ελληνική βιβλιοθήκη.
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-536-423-9
Book pages: 
711
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-536-423-9
Book pages: 
711
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο