Product

Η εξέλιξη του ανθρώπου

Product

Η εξέλιξη του ανθρώπου

Η εξέλιξη του ανθρώπου

Κωδικός:
74041
Manufacturer: 
Description: 

Μια συναρπαστική εποχή, όλα άγνωστα και καινούργια. Οι πρώτοι άνθρωποι παλεύουν να κερδίσουν τη σκληρή μάχη της ζωής. Βήμα-βήμα, με πείσμα κι εφευρετικότητα, με πονηριά κι εξυπνάδα, επινοούν λύσεις για τον άσχημο καιρό, το περιβάλλον που αλλάζει, την έλλειψη τροφής, τα εχθρικά ζώα.
Τίποτε δεν έγινε απ' τη μια στιγμή στην άλλη. Ο άνθρωπος αποκτά όλο και μεγαλύτερη πείρα, σιγουριά και ικανοποίηση. Η ζωή γίνεται πιο όμορφη, λιγότερο επικίνδυνη. Δημιουργεί οικονομία, κράτος, τεχνική, δημιουργεί πολιτισμό.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια συναρπαστική εποχή, όλα άγνωστα και καινούργια. Οι πρώτοι άνθρωποι παλεύουν να κερδίσουν τη σκληρή μάχη της ζωής. Βήμα-βήμα, με πείσμα κι εφευρετικότητα, με πονηριά κι εξυπνάδα, επινοούν λύσεις για τον άσχημο καιρό, το περιβάλλον που αλλάζει, την έλλειψη τροφής, τα εχθρικά ζώα. Τίποτε δεν έγινε απ' τη μια στιγμή στην άλλη. Ο άνθρωπος αποκτά όλο και μεγαλύτερη πείρα, σιγουριά και ικανοποίηση. Η ζωή γίνεται πιο όμορφη, λιγότερο επικίνδυνη. Δημιουργεί οικονομία, κράτος, τεχνική, δημιουργεί πολιτισμό. Οι επιστήμονες βοηθούν να γνωρίσουμε τους μακρινούς προγόνους μας, να εκτιμήσουμε τον κόπο τους, τι τους χρωστάμε, να βρούμε τις ρίζες μας, να συνειδητοποιήσουμε πού βρισκόμαστε σήμερα, τι θέλουμε και πού πάμε. Ένα βιβλίο γεμάτο πρώτες φορές.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8395-00-3
Book pages: 
35
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1954. Πτυχιούχος της αγγλικής και της ελληνικής φιλολογίας (1977-1981) του Α.Π.Θ. Από το 1977 ασχολείται επαγγελματικά με την επιμέλεια εκδόσεων και από το 1984 με τη συγγραφή και την έκδοση παιδικών βιβλίων για την προσχολική και την πρωτοσχολική ηλικία.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8395-00-3
Book pages: 
35
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο