Product

Η εξομολόγηση

Product

Η εξομολόγηση

Η εξομολόγηση

Κωδικός:
21788
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Μια γυναίκα μπαίνει σ' ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Χτυπάει το τηλέφωνο. Μια αντρική φωνή στην άλλη άκρη της γραμμής δείχνει να τα ξέρει όλα για κείνη, μέχρι τις πιο ανεπαίσθητες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή. Η γυναίκα δεν ξέρει ποιος κρύβεται πίσω από τη φωνή, αλλά μέσα από το μακρύ αυτό τηλεφώνημα, μέσα από τη βαθιά εξομολόγηση του άγνωστου άντρα, μαθαίνει ότι έχει σημαδέψει καίρια τη ζωή του.

7,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια γυναίκα μπαίνει σ' ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Χτυπάει το τηλέφωνο. Μια αντρική φωνή στην άλλη άκρη της γραμμής δείχνει να τα ξέρει όλα για κείνη, μέχρι τις πιο ανεπαίσθητες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή. Η γυναίκα δεν ξέρει ποιος κρύβεται πίσω από τη φωνή, αλλά μέσα από το μακρύ αυτό τηλεφώνημα, μέσα από τη βαθιά εξομολόγηση του άγνωστου άντρα, μαθαίνει ότι έχει σημαδέψει καίρια τη ζωή του. Μπορεί όμως να του έχει εμπιστοσύνη; Η ίδια έχει μόλις εγκαταλείψει την πατρίδα της κι έχει έρθει σ' αυτή την πόλη για να βρει τον εραστή της, τον Μάρτιν, που τα ίχνη του έχουν χαθεί. Φοβάται πως η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Μπορεί η φωνή στο τηλέφωνο να τη βοηθήσει; Κι αν τελικά ο Μάρτιν έχει προδώσει την πατρίδα του, ή την αποστολή του, ή ακόμα κι αυτή την ίδια;
Publications Date: 
1997
Book ISBN: 
960-410-044-0
Book pages: 
194
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Άριελ Ντόρφμαν γεννήθηκε στην Αργεντινή το 1942. Χιλιανός υπήκοος, αναγκάστηκε να αυτοεξοριστεί μετά το πραξικόπημα που ανέτρεψε τον Σαλβαδόρ Αλιέντε. Συγγραφέας πολλών μυθιστορημάτων, θεατρικών έργων και δοκιμίων, θεωρείται σήμερα "μια από τις πιο σημαντικές φωνές που έρχονται από τη Λατινική Αμερική" (Σάλμαν Ρούσντι). Το βραβευμένο θεατρικό του έργο "Ο θάνατος και η κόρη" γυρίστηκε κινηματογραφική ταινία από τον Ρομάν Πολάνσκι. Ο Άριελ Ντόρφμαν ζει με την οικογένειά του στο Ντάρχαμ της Νότιας Καρολίνας.

Publications Date: 
1997
Book ISBN: 
960-410-044-0
Book pages: 
194
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο