Product

Η επιστροφή του ασώτου

Product

Η επιστροφή του Δον Κιχώτη. Στη βιβλιοθήκη των αιώνων

Η επιστροφή του γυμνού σεφ

Κωδικός:
91042
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

[...] Όπως μπορείτε να φανταστείτε , το να είμαι ο νεότερος σεφ στο χώρο, έχοντας ένα βιβλίο best seller καθώς και μια εξαιρετική τηλεοπτική σειρά -χωρίς να αναφέρω τη σχετικά ατημέλητη εμφάνισή μου και το γεγονός πως κατάγομαι από το Έσσεξ- με κάνει να φαίνομαι αρκετά γραφικός. Δεν με πειράζει. Για την ακρίβεια το απολαμβάνω. Με κάνει να γελάω. Αυτό το βιβλίο δεν έχει σχέση με μαγειρική των σεφ, είναι για κοινούς ανθρώπους που θέλουν σύντομες μεθόδους και μυστικά.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Όπως μπορείτε να φανταστείτε , το να είμαι ο νεότερος σεφ στο χώρο, έχοντας ένα βιβλίο best seller καθώς και μια εξαιρετική τηλεοπτική σειρά -χωρίς να αναφέρω τη σχετικά ατημέλητη εμφάνισή μου και το γεγονός πως κατάγομαι από το Έσσεξ- με κάνει να φαίνομαι αρκετά γραφικός. Δεν με πειράζει. Για την ακρίβεια το απολαμβάνω. Με κάνει να γελάω. Αυτό το βιβλίο δεν έχει σχέση με μαγειρική των σεφ, είναι για κοινούς ανθρώπους που θέλουν σύντομες μεθόδους και μυστικά. Για ανθρώπους που θέλουν να κάνουν τα απλά καθημερινά γεύματα διαφορετικά και εντυπωσιακά ή λίγο πιο σκαμπρόζικα και απολαυστικά. Στο τέλος-τέλος αφορά όλους αυτούς που ενδιαφέρονται να μαγειρέψουν νόστιμα, τολμηρά, απλά, καθημερινά φαγητά και ταυτόχρονα να το διασκεδάζουν. [...] (από την εισαγωγή του Jamie Oliver)
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-216-193-0
Book pages: 
288
Book Dimensions: 
25χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Jamie Oliver γεννήθηκε στο Κλέιβεριν του Έσεξ και ασχολήθηκε από μικρός με τη μαγειρική, καθώς βοηθούσε στην κουζίνα, στην παμπ των γονιών του. Έγινε διάσημος το 1999 με την τηλεοπτική εκπομπή Naked Chef, όπου έδινε έμφαση στη μαγειρική με απλά υλικά, και στη συνέχεια με το σόου Jamie’s Kitchen, που γυριζόταν στο εστιατόριό του, Fifteen, το οποίο πρόσφερε δουλειά και εκπαίδευση σε μη προνομιούχους νέους. Ο κοινωνικός προσανατολισμός του (ενδιαφέρον για τους ανέργους, καμπάνια για υγιεινό φαγητό στα σχολεία) η πιο χαλαρή προσέγγιση της μαγειρικής (απλά και ντόπια υλικά, συνταγές για όλους) και η ανάδειξη της παρεξηγημένης αγγλικής κουζίνας, μαζί βέβαια με την ιταλική, τον έκαναν εξαιρετικά γνωστό και δημοφιλή. Έχει τιμηθεί με πάρα πολλά βραβεία, από το MBE μέχρι το TED Prize, είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων μαγειρικής που έγιναν διεθνή μπεστ σέλερ και ιδιοκτήτης εστιατορίων σε ολόκληρο τον κόσμο. Το 2015 το Richtopia τον κατέταξε δεύτερο στη λίστα με τους πιο επιδραστικούς Βρετανούς επιχειρηματίες.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-216-193-0
Book pages: 
288
Book Dimensions: 
25χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο