Product

Η ερωμένη

Product

Η ερωμένη και η σκιά της

Η ερωμένη

Κωδικός:
109007
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ο Κρις, συγγραφέας ταξιδιωτικών έργων, φτάνει στην Κεράλα της Ινδίας, με σκοπό να γράψει ένα βιβλίο με κεντρικό ήρωα τον περίφημο χορευτή του Κατακάλι, Κομάν. Εκεί, ερωτεύεται την ανεψιά του, τη Ραντά, που ταυτόχρονα είναι γυναίκα του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου όπου φιλοξενείται. Το ερωτικό παιχνίδι του Κρις και της Ραντά, και η σχέση συγγραφέα και καλλιτέχνη, αποτελούν το ξεκίνημα για πολλές αποκαλύψεις από το παρελθόν των ηρώων.

18,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Κρις, συγγραφέας ταξιδιωτικών έργων, φτάνει στην Κεράλα της Ινδίας, με σκοπό να γράψει ένα βιβλίο με κεντρικό ήρωα τον περίφημο χορευτή του Κατακάλι, Κομάν. Εκεί, ερωτεύεται την ανεψιά του, τη Ραντά, που ταυτόχρονα είναι γυναίκα του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου όπου φιλοξενείται. Το ερωτικό παιχνίδι του Κρις και της Ραντά, και η σχέση συγγραφέα και καλλιτέχνη, αποτελούν το ξεκίνημα για πολλές αποκαλύψεις από το παρελθόν των ηρώων. Η ερωμένη, ακολουθώντας τις κινήσεις, το ρυθμό και τη βαθιά φιλοσοφία του διάσημου ινδικού χορού Κατακάλι, παρουσιάζει με μια πρωτότυπη χορογραφία το μεγάλο θέμα της πολιτισμικής διαφορετικότητας στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Με μοναδικό λυρισμό στη γραφή της, η Ναΐρ, μέσα από τους σοφούς μύθους της Ανατολής, φέρνει τους ανθρώπους μαζί, και στη συνάντησή τους αναδεικνύει τα μεγαλύτερα ζητήματα των διαπροσωπικών σχέσεων με φόντο την πολιτισμική ιδιαιτερότητα των λαών. Η Ναΐρ, γνωστή συγγραφέας του επιτυχημένου "Κουπέ κυριών", με το βιβλίο της αυτό επιβεβαιώνει το ταλέντο της και καθιερώνεται ως μια σημαντική συγγραφέας.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-7951-57-3
Book pages: 
501
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ανίτα Ναΐρ ζει στην πόλη Μπάνγκαλορ της νότιας Ινδίας. Βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων η Αγγλία και οι ΗΠΑ.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-7951-57-3
Book pages: 
501
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο