Product

Η ζωή μου

Product

Η ζωή μου

Η ζωή μου

Κωδικός:
90596
Description: 

Μέσα στις σελίδες του βιβλίου "Η ζωή μου", η Νόνικα Γαληνέα με λόγο άμεσο και αφοπλιστικό διηγείται τα παιδικά της χρόνια, την εφηβεία της, την πορεία της στο θέατρο, τις σχέσεις της με αγαπημένα πρόσωπα.
Ο λόγος της, χειμαρρώδης, σχεδόν προφορικός, αποκαλύπτει λεπτομέρειες και περιστατικά της ζωής της - την ανθρώπινη καθημερινή της υπόσταση πίσω από την εικόνα της σταρ που τη χαρακτηρίζει.
M’ αυτό το βιβλίο θέλει να δώσει την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να γνωρίσει το σκηνικό της ζωής της πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

23,04 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μέσα στις σελίδες του βιβλίου "Η ζωή μου", η Νόνικα Γαληνέα με λόγο άμεσο και αφοπλιστικό διηγείται τα παιδικά της χρόνια, την εφηβεία της, την πορεία της στο θέατρο, τις σχέσεις της με αγαπημένα πρόσωπα. Ο λόγος της, χειμαρρώδης, σχεδόν προφορικός, αποκαλύπτει λεπτομέρειες και περιστατικά της ζωής της - την ανθρώπινη καθημερινή της υπόσταση πίσω από την εικόνα της σταρ που τη χαρακτηρίζει. M’ αυτό το βιβλίο θέλει να δώσει την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να γνωρίσει το σκηνικό της ζωής της πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή η πολυτελής έκδοση διανθίζεται με πολλές φωτογραφίες γνωστών και καταξιωμένων φωτογράφων όπως: Χάρης Ακριβιάδης, Σπύρος Αναγνωστόπουλος, Τάσος Βρεττός, Γιώργος Γεράρδος, Ντίνος Διαμαντόπουλος, Στέφανος Κυριακόπουλος (Stefanos), Θωμάς Νικολέρης, Δημήτρης Πανουλής, Γιώργος Παυλίδης, Πουλίδης, Πρακτορείον Ένωσις, Τρύφων Σαμαράς, Στούντιο ΔΕΛΤΑ, Στούντιο Κλεισθένης, Φωτο Elite.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-14-0984-Χ
Book pages: 
341
Book Dimensions: 
22χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

H Νόνικα Γαληνέα, κόρη καλής οικογενείας, γεννήθηκε στην Ελλάδα μα σπούδασε και έζησε για αρκετό καιρό σε αρκετές χώρες της Ευρώπης.
Παντρεμένη, έδωσε εξετάσεις στη σχολή του Θεάτρου Τέχνης. Ο Κάρολος Κούν μαγεύτηκε από τη νέα ηθοποιό και από τον πρώτο μήνα την είχε πάρει κοντά του στις πρόβες. Η πορεία της στο θέατρο ξεκίνησε με το έργο του Αριστοφάνη "Όρνιθες", με μουσική του Μάνου Χατζιδάκη και κοστούμια του Γιάννη Τσαρούχη.
Μετά την αποχώρησή της από το Θέατρο Τέχνης, ο Δημήτρης Μυράτ της πρότεινε πρωταγωνιστικό ρόλο στη "Σκιά" του Νικοντέμι. Η μεγάλη επιτυχία ήταν το διαβατήριο για τη μετέπειτα πορεία της. Τέσσερα χρόνια μετά ήταν πρωταγωνίστρια του θιάσου Αλεξανδράκης-Γαληνέα στο θέατρο Διονύσια της οδού Αμερικής.
Η γνωριμία του Αλέκου Αλεξανδράκη και της Νόνικας Γαληνέα έφερε, πέρα από έναν μεγάλο έρωτα, σπουδαία δείγματα θεάτρου που αγαπήθηκαν από το αθηναϊκό κοινό.
Εκτός από τη μακρόχρονη θητεία της στο θέατρο στην Ελλάδα, έχει εμφανιστεί σε ιστορικά θέατρα του εξωτερικού, όπως στο Λονδίνο, με μεγάλη επιτυχία.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-14-0984-Χ
Book pages: 
341
Book Dimensions: 
22χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο