Product

Η ζωή μου στο Καρακούρτ του Καρς

Product

Η ζωή μου τον Κάρλος Καστανέντα

Η ζωή μου στο όριο

Κωδικός:
147951
Manufacturer: 
Description: 

Στις συζητήσεις με τον Thomas Huetlin, όπως αποτυπώνονται στις σελίδες αυτού του βιβλίου, ο Reinhold Messner, ίσως ο κορυφαίος ορειβάτης της σύγχρονης εποχής αποτυπώνει το απόσταγμα μιας ζωής στο όριο: από τις πρώτες αναρριχήσεις στα βουνά της γενέτειράς του, στο Νότιο Τιρόλο, μέχρι την κατάκτηση των μεγαλύτερων κορυφών του κόσμου, τη διάσχιση των Πόλων, τη βαθύτερη γνωριμία με τη γεωγραφική αλλά και την πνευματική διάσταση του Θιβέτ, αλλά και τον ενεργό πολτικό αγώνα από τις τάξεις των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς και την πραγμάτωση του οράματος για τη δημιουργία μιας μοναδικής αλυσί

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στις συζητήσεις με τον Thomas Huetlin, όπως αποτυπώνονται στις σελίδες αυτού του βιβλίου, ο Reinhold Messner, ίσως ο κορυφαίος ορειβάτης της σύγχρονης εποχής αποτυπώνει το απόσταγμα μιας ζωής στο όριο: από τις πρώτες αναρριχήσεις στα βουνά της γενέτειράς του, στο Νότιο Τιρόλο, μέχρι την κατάκτηση των μεγαλύτερων κορυφών του κόσμου, τη διάσχιση των Πόλων, τη βαθύτερη γνωριμία με τη γεωγραφική αλλά και την πνευματική διάσταση του Θιβέτ, αλλά και τον ενεργό πολτικό αγώνα από τις τάξεις των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς και την πραγμάτωση του οράματος για τη δημιουργία μιας μοναδικής αλυσίδας μουσείων στο Νότιο Τιρόλο αφιερωμένων στη σχέση του ανθρώπου με τα βουνά.
Subtitle: 
Αυτοβιογραφία: Συζητήσεις με τον Thomas Hüetlin
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-86646-3-2
Book pages: 
319
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ράινχολτ Μέσνερ, γεννήθηκε το 1944 στο Μπρίξεν του Νότιου Τιρόλου. Με δάσκαλο τον πατέρα του έδειξε ενδιαφέρον για την ορειβασία και σε ηλικία δώδεκα ετών πραγματοποίησε το πρώτο του δύσκολο ορειβατικό εγχείρημα. Από τότε δεν σταμάτησε να σκαρφαλώνει στις υψηλότερες και πιο επικίνδυνες κορφές της γης, και να προσθέτει εντυπωσιακές πρωτιές στις επιτυχίες του. Μετά την κατάκτηση των μεγαλύτερων ορειβατικών στόχων στράφηκε στην προσπάθεια διάσχισης των Πόλων, στη βαθύτερη γνωριμία με την κουλτούρα του Θιβέτ, αλλά και τον ενεργό πολιτικό αγώνα καθώς και τη δημιουργία μουσείων αφιερωμένων στη σχέση του ανθρώπου με τα βουνά. Διαλέγεται και περπατάει σε όλο τον κόσμο.

Subtitle: 
Αυτοβιογραφία: Συζητήσεις με τον Thomas Hüetlin
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-86646-3-2
Book pages: 
319
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο