Product

Η ημέρα της γυναίκας

Product

Η ημέρα της κρίσης

Η ημέρα της κρίσεως

Κωδικός:
71499
Αuthor: 
Description: 

Δεκέμβριος του σωτηρίου έτους 1699: ένας φόνος και διάφορες προφητείες για επικείμενη συντέλεια του κόσμου αναστατώνουν τους ενοίκους ενός πανδοχείου στη Γιουτλάνδη. Όμως ο δαιμόνιος Τόμας φον Μουεμπέργκε, πολυταξιδεμένος καθηγητής από την Κοπεγχάγη, θα καταφέρει να διαλευκάνει το έγκλημα, χρησιμοποιώντας τους νόμους που διέπουν επιστήμες όπως η φιλοσοφία και τα μαθηματικά αλλά κι ερχόμενος αντιμέτωπος με πίστεις και δεισιδαιμονίες της εποχής.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Δεκέμβριος του σωτηρίου έτους 1699: ένας φόνος και διάφορες προφητείες για επικείμενη συντέλεια του κόσμου αναστατώνουν τους ενοίκους ενός πανδοχείου στη Γιουτλάνδη. Όμως ο δαιμόνιος Τόμας φον Μουεμπέργκε, πολυταξιδεμένος καθηγητής από την Κοπεγχάγη, θα καταφέρει να διαλευκάνει το έγκλημα, χρησιμοποιώντας τους νόμους που διέπουν επιστήμες όπως η φιλοσοφία και τα μαθηματικά αλλά κι ερχόμενος αντιμέτωπος με πίστεις και δεισιδαιμονίες της εποχής. Το βιβλίο Η Ημέρα της Κρίσεως είναι όχι μόνο ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα, αλλά και μια εξαιρετική σκιαγράφηση ενός κόσμου που αλλάζει, ενός κόσμου που εγκαταλείπει τα σκοτάδια της δεισιδαιμονίας για να ακολουθήσει τα φώτα του πνεύματος.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-14-0602-6
Book pages: 
459
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κουρτ Άουστ γεννήθηκε το 1955 στη Δανία. Σπούδασε παιδαγωγική και εργάστηκε δώδεκα χρόνια σ' ένα ίδρυμα για παιδιά και εφήβους με σωματική και νοητική υστέρηση. Έχει ταξιδέψει σε Ασία και Αφρική. Από το 1982 ζει στη Νορβηγία, όπου εργάζεται ως δημοσιογράφος και μεταφραστής.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-14-0602-6
Book pages: 
459
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο