Product

Η θεωρία της πρόσληψης

Product

Η θεωρία της συνειδητής αρμονίας

Η θεωρία της ρύθμισης

Κωδικός:
38541
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Σ' αυτό το βιβλίο ο Ρομπέρ Μπουαγιέ παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά μιας θεωρητικής σχολής την οποία μαζί με άλλους έχει θεμελιώσει. Η σχολή αυτή δίνει έναν καινούργιο τρόπο ανάγνωσης και κατανόησης της οικονομικής ιστορίας που φωτίζει διαφορετικά τη σημερινή οικονομική κρίση.

Η ανάλυση που μας παρουσιάζεται στο βιβλίο αυτό επιτρέπει να καταλάβουμε καλύτερα τις αποτυχίες της οικονομικής πολιτικής, είτε της αριστεράς είτε της δεξιάς, που εφαρμόζεται τα τελευταία δέκα χρόνια στις αναπτυγμένες δυτικές κοινωνίες.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Σ' αυτό το βιβλίο ο Ρομπέρ Μπουαγιέ παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά μιας θεωρητικής σχολής την οποία μαζί με άλλους έχει θεμελιώσει. Η σχολή αυτή δίνει έναν καινούργιο τρόπο ανάγνωσης και κατανόησης της οικονομικής ιστορίας που φωτίζει διαφορετικά τη σημερινή οικονομική κρίση. Η ανάλυση που μας παρουσιάζεται στο βιβλίο αυτό επιτρέπει να καταλάβουμε καλύτερα τις αποτυχίες της οικονομικής πολιτικής, είτε της αριστεράς είτε της δεξιάς, που εφαρμόζεται τα τελευταία δέκα χρόνια στις αναπτυγμένες δυτικές κοινωνίες.
Subtitle: 
Κριτική ανάλυση
Publications Date: 
1988
Book pages: 
212
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Κριτική ανάλυση
Publications Date: 
1988
Book pages: 
212
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο