Product

Η θρησκεία εντός των ορίων του λόγου και μόνο

Product

Η θρησκεία και τα μυστήρια των Αρχαίων Ελλήνων

Η θρησκεία και οι Έλληνες

Κωδικός:
99160
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Κανένας τομέας του θαυμαστού Αρχαίου Ελληνικού Κόσμου δεν ήταν εντελώς ανεξάρτητος από τη θρησκεία και αυτή ακριβώς η πλευρά της ζωής είναι βασική σε όποιον επιθυμεί να κατανοήσει τις δομές και τη φιλοσοφία του Αρχαίου Ελληνικού Κόσμου. Ο Ρόμπερτ Γκάρλαντ, με τη γλαφυρή και γοητευτική πέννα του μας εισάγει στην Ελληνική Θρησκεία και μας δείχνει πώς τα θρησκευτικά τελετουργικά ήταν ενσωματωμένα στην καθημερινή ζωή του Έλληνα.

10,84 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Κανένας τομέας του θαυμαστού Αρχαίου Ελληνικού Κόσμου δεν ήταν εντελώς ανεξάρτητος από τη θρησκεία και αυτή ακριβώς η πλευρά της ζωής είναι βασική σε όποιον επιθυμεί να κατανοήσει τις δομές και τη φιλοσοφία του Αρχαίου Ελληνικού Κόσμου. Ο Ρόμπερτ Γκάρλαντ, με τη γλαφυρή και γοητευτική πέννα του μας εισάγει στην Ελληνική Θρησκεία και μας δείχνει πώς τα θρησκευτικά τελετουργικά ήταν ενσωματωμένα στην καθημερινή ζωή του Έλληνα. Το βιβλίο αυτό, καλογραμμένο και ευκολοδιάβαστο σχεδιάστηκε από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ για καθηγητές και σπουδαστές, αλλά απευθύνεται επίσης και σε όλους όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν με εύκολο και γρήγορο τρόπο την πατρογονική τους κληρονομιά.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-536-224-4
Book pages: 
183
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ρόμπερτ Γκάρλαντ είναι καθηγητής Κλασικών Σπουδών στο Colgate University, στο Χάμιλτον της Νέας Υόρκης. Είναι συγγραφεύς πολλών βιβλίων με θέμα τον Αρχαίο Ελληνικό Κόσμο, όπως τα : "The Greek way of life", "The Greek way of death", "The Piraeus", "Introducing new gods".

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-536-224-4
Book pages: 
183
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο