Product

Η ιερατική τέχνη. Οι ύμνοι

Product

Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος

Η ιέρεια της θάλασσας

Κωδικός:
63469
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως η συνάντηση με μια γυναίκα θα ήταν δυνατό να δημιουργήσει μια τόσο ισχυρή σχέση. Ούτε, βέβαια, θα περίμενε πως αυτή η σχέση θα σφράγιζε όλη τη μετέπειτα ζωή του. Και όμως, η γνωριμία μιας μυστηριώδους γυναίκας συνδέει τον ήρωα αυτού του παράξενου μυθιστορήματος με τα νήματα ενός πολύ μακρινού παρελθόντος. Αυτός γίνεται το μέσο για να αναβιώσουν αρχαίες μνήμες και μυστήρια που βρίσκονταν θαμμένα βαθιά στις ασυνείδητες περιοχές της ύπαρξής του.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως η συνάντηση με μια γυναίκα θα ήταν δυνατό να δημιουργήσει μια τόσο ισχυρή σχέση. Ούτε, βέβαια, θα περίμενε πως αυτή η σχέση θα σφράγιζε όλη τη μετέπειτα ζωή του. Και όμως, η γνωριμία μιας μυστηριώδους γυναίκας συνδέει τον ήρωα αυτού του παράξενου μυθιστορήματος με τα νήματα ενός πολύ μακρινού παρελθόντος. Αυτός γίνεται το μέσο για να αναβιώσουν αρχαίες μνήμες και μυστήρια που βρίσκονταν θαμμένα βαθιά στις ασυνείδητες περιοχές της ύπαρξής του. Έτσι η αρχέγονη μυστηριακή ατμόσφαιρα μεταφέρεται στη σύγχρονη ένταση των καιρών μας και για άλλη μια φορά κάνει την εμφάνισή της...
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-268-119-5
Book pages: 
377
Book Dimensions: 
21χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Dion Fortune είναι μια από τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες της σύγχρονης πνευματικής αναζήτησης. Το πραγματικό της όνομα ήταν Violet M. Firth και γεννήθηκε το 1890 σε μία περιοχή των βόρειων ακτών της Ουαλίας. Η πρώτη της επαφή με τον πνευματικό κόσμο του ανθρώπου έγινε μέσω της εκπαίδευσης της στις ψυχαναλυτικές θεωρίες του Φρόιντ. Επίσης, μαθήτευσε κοντά στον Δρα Μορίαρτι, μία μυστηριώδη μορφή της εποχής της, ο οποίος την επηρέασε βαθιά στις μεταγενέστερες αναζητήσεις της.
Το όνομά της συνδέθηκε με το "Ερμητικό Τάγμα της Χρυσαυγής" και τη συμμετοχή της στο τμήμα "Α και Ω", καθώς και στη στοά Stella Matutina. Το 1924 ίδρυσε την "Αδελφότητα του Εσωτερικού Φωτός", την οποία διεύθυνε μέχρι τον πρόωρο θάνατό της το 1924.
Άφησε πίσω της ένα πλούσιο συγγραφικό έργο που αποτελεί σημαντικό βοήθημα για τους σπουδαστές της φιλοσοφίας της πνευματικής αναζήτησης.

Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-268-119-5
Book pages: 
377
Book Dimensions: 
21χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο