Product

Η ιδιοπροσωπία του νέου ελληνισμού

Product

Η ιδιοφυής στρατηγική του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Η ιδιοφυής Κίνα

Κωδικός:
124680
Manufacturer: 
Description: 

-Αναθεωρημένη, έγχρωμη, εικονογραφημένη έκδοση του πολυβραβευμένου μπεστ-σέλερ που έχει εκδοθεί παγκοσμίως σε περισσότερες από 40 γλώσσες, υπό την αιγίδα της Unesco και εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

-Συγγραφέας είναι ο διεθνούς φήμης ακαδημαϊκός Ρόμπερτ Τεμπλ, ο οποίος στηρίζει την εργασία του στο πολύτομο έργο "Science and Civilisation in China" του μεγαλύτερου Σινολόγου στον κόσμο, δρα Τζόζεφ Νήντχαμ.

35,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

-Αναθεωρημένη, έγχρωμη, εικονογραφημένη έκδοση του πολυβραβευμένου μπεστ-σέλερ που έχει εκδοθεί παγκοσμίως σε περισσότερες από 40 γλώσσες, υπό την αιγίδα της Unesco και εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. -Συγγραφέας είναι ο διεθνούς φήμης ακαδημαϊκός Ρόμπερτ Τεμπλ, ο οποίος στηρίζει την εργασία του στο πολύτομο έργο "Science and Civilisation in China" του μεγαλύτερου Σινολόγου στον κόσμο, δρα Τζόζεφ Νήντχαμ. -Παρουσιάζονται εκατό κινεζικές πρωτιές στον πεδίο της γεωργίας, της αστρονομίας, της μηχανικής, των μαθηματικών, της ιατρικής, της μουσικής, των φυσικών επιστημών, των μεταφορών, της τεχνολογίας και των πολεμικών εφαρμογών. Έκδοση οργανωμένη ανά πεδίο, εφεύρεση και ανακάλυψη, ώστε να είναι εύκολη η χρήση της. "Είμαστε αιώνες πίσω από τους Κινέζους, οι οποίοι εφεύραν πρώτοι και ανακάλυψαν περισσότερες από τις μισές βασικές σύγχρονες τεχνολογίες, που θεωρούμε και σήμερα δεδομένες. Αυτό αποτελεί έκπληξη ακόμη και για τους Κινέζους και θα προκαλέσει σοκ στους Ευρωπαίους, που θα δουν τις εφευρέσεις οι οποίες περιγράφονται σε αυτό το εκπληκτικό βιβλίο". (Μail on Sunday)
Subtitle: 
3.000 χρόνια επιστημών, ανακαλύψεων και εφευρέσων
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7560-70-1
Book pages: 
288
Book Dimensions: 
27χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Ρόμπερτ Τεμπλ υπήρξε καθηγητής στο Τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών, Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Λούισβιλ στις Η.Π.Α., καθηγητής στο Τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Τσινχουά στο Πεκίνο, Κίνα, Ανώτατο Μέλος Ερευνών στο Ινστιτούτο Αρχαιολογικών Επιστημών του Αιγαίου, στην Αλεξάνδρεια στην Αίγυπτο και Μέλος της Βασιλικής Αστρονομικής Εταιρείας του Λονδίνου. Έχει συγγράψει δέκα βιβλία, τα οποία έχουν μεταφραστεί σε 43 γλώσσες. Ένα από αυτά το Genius of China (Η Ιδιοφυής Κίνα) είχε αρχικό τίτλο China: Land of Discovery and Invention και μεταφράστηκε από μία ομάδα 34 εμπειρογνωμόνων υπό την αιγίδα της Κινέζικης Ακαδημίας Επιστημών.

Subtitle: 
3.000 χρόνια επιστημών, ανακαλύψεων και εφευρέσων
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7560-70-1
Book pages: 
288
Book Dimensions: 
27χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο