Product

Η ιστορία του Euro 1960-2008

Product

Η ιστορία του αδερφού μου

Η ιστορία του Google

Κωδικός:
121760
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το Google είναι η πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο. Μέσα σε λίγα χρόνια, έφερε επανάσταση στην πρόσβαση κάθε είδους πληροφορία, σε κάθε γωνιά της γης. Εκατομμύρια άνθρωποι "γκλουτάρουν" καθημερινά μέσα από τον υπολογιστή ή το κινητό τους.

20,18 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το Google είναι η πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο. Μέσα σε λίγα χρόνια, έφερε επανάσταση στην πρόσβαση κάθε είδους πληροφορία, σε κάθε γωνιά της γης. Εκατομμύρια άνθρωποι "γκλουτάρουν" καθημερινά μέσα από τον υπολογιστή ή το κινητό τους. Πώς όμως ο Σεργκέι Μπριν και ο Λάρι Πέιτζ - δύο διδακτορικοί φοιτητές στο τμήμα πληροφορικής του Στάνφορντ- σκέφτηκαν να ξεκινήσουν το 1998 το Google και πώς κατέληξαν να είναι ιδιοκτήτες ενός επιχειρηματικού κολοσσού αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων; Τι είναι εκείνο που κάνει τη συγκεκριμένη μηχανή αναζήτησης πρωτοπόρα; Γιατί ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές της; Ποια θα είναι η μελλοντική της πορεία; Οι David Vise και Mark Malseed μας ξεναγούν στον συναρπαστικό κόσμο του Google, αποκαλύπτοντάς μας μυστικά που μέχρι σήμερα παρέμεναν καλά κρυμμένα στα βάθη του Googleplex, των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων της εταιρίας στη Σίλικον Βάλεϊ.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-04-3446-8
Book pages: 
402
Book Dimensions: 
22χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O βραβευμένος με το βραβείο Πούλιτζερ δημοσιογράφος Ντέιβιντ Α. Βάιζ εργάζεται στην Washington Post. Έχει γράψει τρία βιβλία, μεταξύ των οποίων το μπεστ σέλερ "The Bureau and the Mole".

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-04-3446-8
Book pages: 
402
Book Dimensions: 
22χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο