Product

Η καρδερίνα

Product

Η καρδερίνα

Η καρδερίνα

Κωδικός:
111850
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η Λίνι δείχνει όμορφη, ευγενική, υποτακτική - η τέλεια σύζυγος για την εποχή της Αποικιοκρατίας στην Ινδία του 1839. Όμως τα φαινόμενα απατούν...
Το ταξίδι της από το γκρίζο Λίβερπουλ στην εξωτική Ανατολή, από την πορνεία, όπου εξωθήθηκε από τα έντεκά της χρόνια, μέχρι τα ανώτερα στρώματα της υψηλής κοινωνίας της βρετανικής Ινδίας, ήταν ένας άθλος.
Γι' αυτό η Λίνι αποφασίζει να γράψει την ιστορία της ζωής της, μια ιστορία συναρπαστική, πολλές φορές συγκινητική, και πάντα ένας αδιάκοπος αγώνας.

18,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Η Λίνι δείχνει όμορφη, ευγενική, υποτακτική - η τέλεια σύζυγος για την εποχή της Αποικιοκρατίας στην Ινδία του 1839. Όμως τα φαινόμενα απατούν... Το ταξίδι της από το γκρίζο Λίβερπουλ στην εξωτική Ανατολή, από την πορνεία, όπου εξωθήθηκε από τα έντεκά της χρόνια, μέχρι τα ανώτερα στρώματα της υψηλής κοινωνίας της βρετανικής Ινδίας, ήταν ένας άθλος. Γι' αυτό η Λίνι αποφασίζει να γράψει την ιστορία της ζωής της, μια ιστορία συναρπαστική, πολλές φορές συγκινητική, και πάντα ένας αδιάκοπος αγώνας.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-410-441-1
Book pages: 
565
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Λίντα Χόλμαν έχει εννέα βιβλία. Εργάζεται στον εκδοτικό χώρο και διδάσκει δημιουργική γραφή. Το έργο της έχει βραβευτεί τόσο στον Καναδά όσο και στις ΗΠΑ. Ζει στο Γουίνιπεγκ του Καναδά.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-410-441-1
Book pages: 
565
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο