Product

Η καρδιά μου σου ανήκει

Product

Η καρδιά παίζει παιχνίδια

Η καρδιά μου τους ακούει

Κωδικός:
38537
Manufacturer: 
Description: 

... είναι μια παιδίστη που γελά από φόβο μέσα στη νύχτα. Είναι η "Διαρκής Επανάσταση" με όμορφες χρωματιστές εικόνες της μιας πεντάρας -αυτές πια δεν υπάρχουν- αλλά ο τόνος της Πράσινος είναι μοναδικός. Όλοι οι ποιητές τη ζηλεύουν γι' αυτό.
Andre Breton

... για την Πράσινος ο μαγικός τούτος κόσμος είναι καθημερινός. Έχει γράψει ένα σωρό κείμενα, όλα διαφορετικά και αξιοθαύμαστα. Η αυτόματη γραφή ανοίγει αδιάκοπα καινούργιες πόρτες στο υποσυνείδητο και όσο περισσότερο τούτο συγκρούεται με τη συνείδηση τόσο μεγαλώνει ο θησαυρός.
Paul Eluard

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

... είναι μια παιδίστη που γελά από φόβο μέσα στη νύχτα. Είναι η "Διαρκής Επανάσταση" με όμορφες χρωματιστές εικόνες της μιας πεντάρας -αυτές πια δεν υπάρχουν- αλλά ο τόνος της Πράσινος είναι μοναδικός. Όλοι οι ποιητές τη ζηλεύουν γι' αυτό. Andre Breton ... για την Πράσινος ο μαγικός τούτος κόσμος είναι καθημερινός. Έχει γράψει ένα σωρό κείμενα, όλα διαφορετικά και αξιοθαύμαστα. Η αυτόματη γραφή ανοίγει αδιάκοπα καινούργιες πόρτες στο υποσυνείδητο και όσο περισσότερο τούτο συγκρούεται με τη συνείδηση τόσο μεγαλώνει ο θησαυρός. Paul Eluard ... Όλη η διαφορά ανάμεσά μας είναι πως εγώ επινόησα όλα τα θεατρικά μου έργα από το πραγματικό στοιχείο, ενώ εσείς αναφερθήκατε στο φανταστικό. Το σημείο επαφής όμως είναι τέλειο. [Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος σέβεται την ιστορία. Σεβόμαστε όμως το θρύλο που τελικά, μεταμορφώνει το ψεύτικο σ' αληθινό]. Jean Cocteau
Publications Date: 
1990
Book ISBN: 
960-256-036-3
Book pages: 
115
Book Dimensions: 
23χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
1990
Book ISBN: 
960-256-036-3
Book pages: 
115
Book Dimensions: 
23χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο