Product

Η κολύμβηση για άτομα με ειδικές ανάγκες

Product

Η κόμη της Αφροδίτης

Η κολυμβήτρια

Κωδικός:
67650
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η άνοδος, η δόξα, η πτώση και η τελική συντριβή μιας πρωταθλήτριας της κολύμβησης. Η πορεία της από τον αγώνα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης μέχρι την παράνοια, πορεία ανάλογη μ' εκείνη κάθε ειδώλου.
"Σ' αυτή τη γεμάτη ένταση και λάμψη καταγραφή μιας ζωής, που ξεφεύγει από τα κοινά μέτρα, ο Μπρόουντυ πέτυχε μια ολοζώντανη και απόλυτη πειστική απεικόνιση της παράνοιας. Λίγοι συγγραφείς κατορθώνουν να δώσουν τόση ομορφιά και τέτοια δύναμη στο πρώτο τους βιβλίο. Ομολογώ πως περιμένω ανυπόμονα το επόμενο".
Times

9,54 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η άνοδος, η δόξα, η πτώση και η τελική συντριβή μιας πρωταθλήτριας της κολύμβησης. Η πορεία της από τον αγώνα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης μέχρι την παράνοια, πορεία ανάλογη μ' εκείνη κάθε ειδώλου. "Σ' αυτή τη γεμάτη ένταση και λάμψη καταγραφή μιας ζωής, που ξεφεύγει από τα κοινά μέτρα, ο Μπρόουντυ πέτυχε μια ολοζώντανη και απόλυτη πειστική απεικόνιση της παράνοιας. Λίγοι συγγραφείς κατορθώνουν να δώσουν τόση ομορφιά και τέτοια δύναμη στο πρώτο τους βιβλίο. Ομολογώ πως περιμένω ανυπόμονα το επόμενο". Times
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-8151-47-3
Book pages: 
181
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μπιλ Μπρόουντυ σπούδασε στο Γιορκ και στο Λονδίνο. Σήμερα εργάζεται ως επιμελητής εκδόσεων και ζει στο Δυτικό Γιόρκσαϊρ.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-8151-47-3
Book pages: 
181
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο