Product

Η μάσκα του ιαγουάρου

Product

Η μάσκα του κόκκινου θανάτου

Η μάσκα του Κθούλου

Κωδικός:
155695
Description: 

Μετά τον τόμο "Το Μονοπάτι του Κθούλου", οι εκδόσεις Αίολος παρουσιάζουν μια ακόμη συλλογή διηγημάτων τρόμου του Όγκοστ Ντέρλεθ με θέμα τους "Μεγάλους Παλαιούς", τις τρομερές συμπαντικές οντότητες που πρωτοδημιούργησε η πένα του Χ. Φ. Λάβκραφτ.

Αποτρόπαιες τελετές φανατικών πιστών, μανιακοί δολοφόνοι, συμβόλαια με τίμημα ανθρώπινα σώματα και ψυχές, στοιχειωμένα σπίτια και ο πανταχού παρών Μέγας Κθούλου, που κοιμάται στον οίκο Του κάτω από την θάλασσα και ελέγχει μέσα από τα όνειρα του τα ανθρώπινα ανδρείκελα.

14,08 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μετά τον τόμο "Το Μονοπάτι του Κθούλου", οι εκδόσεις Αίολος παρουσιάζουν μια ακόμη συλλογή διηγημάτων τρόμου του Όγκοστ Ντέρλεθ με θέμα τους "Μεγάλους Παλαιούς", τις τρομερές συμπαντικές οντότητες που πρωτοδημιούργησε η πένα του Χ. Φ. Λάβκραφτ. Αποτρόπαιες τελετές φανατικών πιστών, μανιακοί δολοφόνοι, συμβόλαια με τίμημα ανθρώπινα σώματα και ψυχές, στοιχειωμένα σπίτια και ο πανταχού παρών Μέγας Κθούλου, που κοιμάται στον οίκο Του κάτω από την θάλασσα και ελέγχει μέσα από τα όνειρα του τα ανθρώπινα ανδρείκελα. Στη συλλογή περιλαμβάνεται και η "Σφραγίδα της Ρ'λιέχ" ένα από τα καλύτερα διηγήματα του Ντέρλεθ, στο οποίο ανθεί μια πολύ ιδιαίτερη ερωτική σχέση!
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-521-222-6
Book pages: 
222
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-521-222-6
Book pages: 
222
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο