Product

Η μανία με τον Καραβάτζο

Product

Η μανία της φύσης

Η μανία της μεταμόρφωσης

Κωδικός:
37717
Description: 

Ο Μάρκος Παφονίου, καθηγητής της Φυσικής, αποβιβάζεται μέσα σε μια καλοκαιριάτικη μπόρα στο μικρό λιμάνι της 'Αρμης. Πρόκειται να συναντηθεί με τρεις παλιούς μαθητές του, τον ιδεολόγο και αγωνιστή Αλέξη Δάρα, τη σοβαρή και προσγειωμένη Ελένη Γρηγορίου και το βολεμένο και πραγματιστή Πέτρο Αργυρίου, οι ζωές των οποίων, όπως νομίζουν οι ίδιοι τουλάχιστον, έχουν πάρει πια το δρόμο τους.

Ο Μιχάλης Παφονίου, ο εσωστρεφής, πράος και συναισθηματικός γιος του Μάρκου, βρίσκεται επίσης στην 'Αρμη, αυτοεξόριστος από το πατρικό του...

11,07 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Μάρκος Παφονίου, καθηγητής της Φυσικής, αποβιβάζεται μέσα σε μια καλοκαιριάτικη μπόρα στο μικρό λιμάνι της 'Αρμης. Πρόκειται να συναντηθεί με τρεις παλιούς μαθητές του, τον ιδεολόγο και αγωνιστή Αλέξη Δάρα, τη σοβαρή και προσγειωμένη Ελένη Γρηγορίου και το βολεμένο και πραγματιστή Πέτρο Αργυρίου, οι ζωές των οποίων, όπως νομίζουν οι ίδιοι τουλάχιστον, έχουν πάρει πια το δρόμο τους. Ο Μιχάλης Παφονίου, ο εσωστρεφής, πράος και συναισθηματικός γιος του Μάρκου, βρίσκεται επίσης στην 'Αρμη, αυτοεξόριστος από το πατρικό του... Μια ξεχωριστή και δυνατή ιστορία, ελεγειακά πικρή, για τις ατέλειωτες διαδρομές, τη γνώση και τις απίστευτες δυνατότητες της ανθρώπινης ύπαρξης.
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-14-0236-5
Book pages: 
253
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Παναγιώτης Ιατρού γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1964 στα Λιμενάρια της Θάσου, όπου και ζει μόνιμα πλέον τα τελευταία έξι χρόνια. Στο χώρο της λογοτεχνίας εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1989, με την ποιητική συλλογή "Περιπέτειες μιας Παρατεταμένης Εφηβείας". Ακολούθησαν τα: "Μια Ιστορία από το Παρελθόν και μια από το Μέλλον" (1991), "Βαθύ Ντεκολτέ" (1993) και "Μαύρο Φωτογραφικό Χαρτί" (1996).

Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-14-0236-5
Book pages: 
253
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο