Product

Η μαφία στις πέντε ηπείρους

Product

Η μαφία της επιστήμης

Η μαφία στο πιάτο

Κωδικός:
71551
Αuthor: 
Description: 

Το βιβλίο Η Μαφία στο Πιάτο είναι ένα μεθυστικό παρασκεύασμα, κάπως σαν παρατεταμένο οικογενειακό γεύμα: τη μια στιγμή διασκεδαστικό, την άλλη τρομακτικό, μελαγχολικό, χαρούμενο. Η Λίλι Πράιορ μας προσφέρει μια εντυπωσιακή, δροσερή όψη της Σικελίας, ενός τόπου φτωχού, μα με ανυπέρβλητη ομορφιά και πανάρχαιη μαγεία - όχι πάντα ευεργετική.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο Η Μαφία στο Πιάτο είναι ένα μεθυστικό παρασκεύασμα, κάπως σαν παρατεταμένο οικογενειακό γεύμα: τη μια στιγμή διασκεδαστικό, την άλλη τρομακτικό, μελαγχολικό, χαρούμενο. Η Λίλι Πράιορ μας προσφέρει μια εντυπωσιακή, δροσερή όψη της Σικελίας, ενός τόπου φτωχού, μα με ανυπέρβλητη ομορφιά και πανάρχαιη μαγεία - όχι πάντα ευεργετική. Η Ρόζα Φιόρε, η ηρωίδα του βιβλίου, είναι μια συναρπαστική, ιδιόρρυθμη γυναίκα, που βρίσκει στη μαγειρική ό,τι οι άγιοι στην προσευχή: την παρηγοριά, την περισυλλογή και, απροσδόκητα, την έκσταση. Μέσα από τη Ρόζα, την πολυπληθή της οικογένεια και τα πάθη της, η συγγραφέας υμνεί τον έρωτα, το σώμα και το φαγητό με πληθωρικότητα, κέφι και ζωντάνια.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-14-0574-7
Book pages: 
332
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Λίλι Πράιορ ζει στο Λονδίνο. Λάτρις της ιταλικής κουζίνας και κουλτούρας, έχει επισκεφθεί πολλές φορές τη Σικελία, όπου και εμπνεύστηκε το μυθιστόρημα της Η Μαφία στο Πιάτο.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-14-0574-7
Book pages: 
332
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο