Product

Η μεγάλη μάχη

Product

Η μεγάλη μετάβαση

Η μεγάλη μέρα

Κωδικός:
96764
Description: 

Όλα συμβαίνουν πάρα πολύ γρήγορα στη ζωή της Άννι. Έχοντας περάσει τα τριάντα, μ' έναν παθολογικά άπιστο πρώην σύζυγο και μια κόρη σχεδόν στην εφηβεία, κόντευε να το πάρει απόφαση πως είναι η μόνη, προδομένη γυναίκα και ταλαίπωρη μητέρα. Να όμως που ένας εκδότης ενδιαφέρεται επιτέλους για τα γραπτά της κι ένας καινούργιος άντρας, ο σοβαρός, ευγενικός γιατρός Ντέιβιντ Πάλμερ, θέλει να την παντρευτεί!

5,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Όλα συμβαίνουν πάρα πολύ γρήγορα στη ζωή της Άννι. Έχοντας περάσει τα τριάντα, μ' έναν παθολογικά άπιστο πρώην σύζυγο και μια κόρη σχεδόν στην εφηβεία, κόντευε να το πάρει απόφαση πως είναι η μόνη, προδομένη γυναίκα και ταλαίπωρη μητέρα. Να όμως που ένας εκδότης ενδιαφέρεται επιτέλους για τα γραπτά της κι ένας καινούργιος άντρας, ο σοβαρός, ευγενικός γιατρός Ντέιβιντ Πάλμερ, θέλει να την παντρευτεί! Μέσα σ' αυτό το καλοκαίρι η Άννι πρέπει να ετοιμάσει όλα τα του γάμου. Αλλά πρώτα πρέπει να βρει ένα ήσυχο μέρος και να απομονωθεί για λίγο, για να μπορέσει να τελειώσει το μυθιστόρημά της. Και τι καλύτερο από το υπέροχο εξοχικό της θείας του Ντέιβιντ στην Κορνουάλη, που έχει ως και δική του παραλία. Αλλά με το που φτάνει στο ονειρεμένο ησυχαστήριό της, διαπιστώνει πως το μισό Λονδίνο είχε την ίδια ιδέα για τις διακοπές: από την ανταγωνιστική αδελφή της με την πολυμελή οικογένειά ως τον πρώην άντρα της και τη σεξοβόμβα φιλενάδα του, οι πάντες βρίσκονται στην Κορνουάλη. Επιπλέον η αφηρημένη θεία Γετρούδη της παραχώρησε ένα σπίτι που είναι ήδη νοικιασμένο -σ' έναν αντιπαθέστατο κύριο που, φυσικά, δεν σκοπεύει ν' αλλάξει το πρόγραμμά του για χάρη της... Αντίο έμπνευση, αντίο γαλήνη! Η Άννι προβλέπεται να φτάσει στη μεγάλη μέρα χωρίς συγγραφικό πόνημα και με τα νεύρα κουρέλια. Εκτός κι αν όλο αυτό το μπέρδεμα της βγει τελικά σε καλό...
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-450-830-Χ
Book pages: 
427
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Κάθριν Άλιοτ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χέρτφορντσιρ. Όταν αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Γουόρικ εργάστηκε στο Λονδίνο ως κειμενογράφος στο χώρο της διαφήμισης. Το πρώτο της μυθιστόρημα, με τίτλο The old-girl network, επελέγη το 1994 από το WHSmith για το Πρόγραμμα Προώθησης Νέων Ταλαντούχων Συγγραφέων και σημείωσε πολύ σύντομα μεγάλη εκδοτική επιτυχία στη Μεγάλη Βρετανία, όπως και τα επόμενα μυθιστορήματά της, Going too far, The real thing και Rosie Meadows Regrets... Ζει με τον σύζυγό της, που είναι δικηγόρος και τα τρία τους παιδιά στο Χέρτφορντσιρ.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-450-830-Χ
Book pages: 
427
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο