Product

Η μεταμόρφωση της οικειότητας

Product

Η μεταμόρφωση του Έλμερ

Η μεταμόρφωση της πεταλούδας

Κωδικός:
123884
Manufacturer: 
Description: 

Η θάλασσα είχε γεμίσει αγριεμένα κύματα που έσκαγαν με δύναμη στους βράχους του μικρού νησιού. Πέρα, μακριά, κάποιο καράβι άνοιγε ένα λευκό αυλάκι στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Ο Νίκος άναψε τσιγάρο με χέρια που έτρεμαν, όχι από την παγωνιά αλλά από τις σκέψεις, που, θολές, πηγαινοέρχονταν μέσα στα στενάκια του μυαλού του. Μπροστά του εμφανίστηκε η μορφή της Εύης. Το πανέμορφο κορμί γερμένο νωχελικά στην πολυθρόνα. Το διεισδυτικό βλέμμα. Τα βαθυκόκκινα χείλη καθώς πρόφεραν τις λέξεις... "Με θέλεις;" Δεν είχε δικαίωμα να διεκδικεί την κοπέλα του Πέτρου· δεν έπρεπε.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η θάλασσα είχε γεμίσει αγριεμένα κύματα που έσκαγαν με δύναμη στους βράχους του μικρού νησιού. Πέρα, μακριά, κάποιο καράβι άνοιγε ένα λευκό αυλάκι στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Ο Νίκος άναψε τσιγάρο με χέρια που έτρεμαν, όχι από την παγωνιά αλλά από τις σκέψεις, που, θολές, πηγαινοέρχονταν μέσα στα στενάκια του μυαλού του. Μπροστά του εμφανίστηκε η μορφή της Εύης. Το πανέμορφο κορμί γερμένο νωχελικά στην πολυθρόνα. Το διεισδυτικό βλέμμα. Τα βαθυκόκκινα χείλη καθώς πρόφεραν τις λέξεις... "Με θέλεις;" Δεν είχε δικαίωμα να διεκδικεί την κοπέλα του Πέτρου· δεν έπρεπε. Έκλεισε τα μάτια του, πασχίζοντας να διώξει τις τύψεις μακριά κι ένιωσε ξανά πάνω στο μάγουλο του το απαλό αντρικό χάδι. Πόσο τον ξάφνιασε αυτή η κίνηση! Όσο κι αν ήθελε να το κρύψει ακόμα κι από τον ίδιο του τον εαυτό, η αλήθεια ήταν πως εκείνον ποθούσε. Εκείνον αγαπούσε· τον Πέτρο. Λίγο πριν τελειώσει το λύκειο και χαθούν για κάποια χρόνια, ο Νίκος, ο Πέτρος και η Εύη θα βρεθούν μπλεγμένοι σε ένα μοιραίο ερωτικό τρίγωνο. Το τέλος, δεν το φαντάζεται κανένας. Ούτε και αυτή η ίδια η ζωή....
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-441-833-5
Book pages: 
359
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Κατερίνα Κοφινά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968 και κατοικεί μόνιμα στη Σαλαμίνα. Μετά το λύκειο, άρχισε να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Ξεκίνησε γράφοντας ποιήματα σε ηλικία 27 ετών. Με τέσσερα από αυτά συμμετείχε σε μια ποιητική ανθολογία που εξέδωοε η πολιτιστική κίνηση "Ρυθμοί της Σαλαμίνας" της οποίας υπήρξε μέλος. Επίσης, έχει εκδώσει την ανθολογία "Νέων Σαλαμίνιων Ποιητών", εκδ. Στοχαστής, 1999. Το 1995 συμμετείχε ως ενεργό μέλος στην Κινηματογραφική Λέσχη Σαλαμίνας, ενώ από το 1997 αρθρογραφεί στην τοπική εφημερίδα "Ανατροπές", υπογράφοντας τη στήλη του κινηματογράφου. Στα 31 της χρόνια έγραψε το πρώτο της μυθιστόρημα. "Η μεταμόρφωση της πεταλούδας" είναι το δεύτερο κατά σειρά.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-441-833-5
Book pages: 
359
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο