Product

Η μουσική των πειρατών

Product

Η μουσική των πρώτων αριθμών

Η μουσική των πλανητών

Κωδικός:
69211
Description: 

Λονδίνο, καλοκαίρι του 1795. Μια εποχή επαναστατικού πυρετού, επιστημονικών ανακαλύψεων και ειδεχθών εγκλημάτων. Ενώ η Βιομηχανική Επανάσταση σκορπίζει ελπίδες και θύματα, στο ειδυλλιακό Κένζινγκτον μια ομάδα Γάλλων εμιγκρέδων ονειρεύεται έναν καινούριο πλανήτη, τη Σελήνη. Όμως υπάρχει η υποψία ότι οι αστρονόμοι είναι κατάσκοποι και ηθικοί αυτουργοί μιας σειράς εγκλημάτων. Ο δολοφόνος λυμαίνεται την πόλη: το Λονδίνο στροβιλίζεται μέσα στην κραιπάλη, τα μυστήρια μεγεθύνονται μέσα στα τηλεσκόπια, οι ψίθυροι προειδοποιούν για τον κίνδυνο που καραδοκεί.

18,44 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Λονδίνο, καλοκαίρι του 1795. Μια εποχή επαναστατικού πυρετού, επιστημονικών ανακαλύψεων και ειδεχθών εγκλημάτων. Ενώ η Βιομηχανική Επανάσταση σκορπίζει ελπίδες και θύματα, στο ειδυλλιακό Κένζινγκτον μια ομάδα Γάλλων εμιγκρέδων ονειρεύεται έναν καινούριο πλανήτη, τη Σελήνη. Όμως υπάρχει η υποψία ότι οι αστρονόμοι είναι κατάσκοποι και ηθικοί αυτουργοί μιας σειράς εγκλημάτων. Ο δολοφόνος λυμαίνεται την πόλη: το Λονδίνο στροβιλίζεται μέσα στην κραιπάλη, τα μυστήρια μεγεθύνονται μέσα στα τηλεσκόπια, οι ψίθυροι προειδοποιούν για τον κίνδυνο που καραδοκεί. Μια πόλη κρατάει την ανάσα της: η "μουσική των πλανητών" πλημμυρίζει το σκοτεινό, αν και έναστρο Λονδίνο, όπου ο κεντρικός ήρωας του μυθιστορήματος, ο Τζόναθαν Άμπσυ, αναζητεί τα ίχνη του δολοφόνου της κόρης του και μαζί εκείνα των κατασκόπων. Οι δύο έρευνες συνυφαίνονται: ο απόκρυφος κόσμος των κατασκόπων στρέφεται γύρω από εκείνον των δολοφόνων. Η Ελίζαμπεθ Ρέντφερν ζωντανεύει σ' αυτό το μυθιστόρημα μια εποχή σημαδεμένη από τη Γαλλική Επανάσταση κι από τα αιώνια πάθη της ανθρωπότητας: το πάθος για γνώση, το πάθος για εξουσία, το πάθος για δικαιοσύνη.
Subtitle: 
Ιστορικό μυθιστόρημα
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-16-0405-7
Book pages: 
559
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ελίζαμπεθ Ρέντφερν ζει στο Ντέρμπυσαϊρ της Αγγλίας, όπου διδάσκει αγγλική φιλολογία. Ασχολείται με τη μουσική, την ιστορία και την αστρονομία.

Subtitle: 
Ιστορικό μυθιστόρημα
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-16-0405-7
Book pages: 
559
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο