Product

Η νύχτα των Αγγέλων

Product

Η νύχτα των αποκρίσεων

Η νύχτα των αιχμαλώτων

Κωδικός:
61969
Description: 

Ο ανθυποσμηναγός Τόμι Χαρτ, μόνος επιζών από το πλήρωμα ενός Β-25 που καταρρίφθηκε στη Μεσόγειο το 1942, κρατείται αιχμάλωτος στο Στάλαγκ Λουφτ 13, ένα στρατόπεδο στη Βαυαρία, με δρακόντεια μέτρα φρούρησης.
Την εξοντωτική καθημερινή ρουτίνα του στρατοπέδου σπάει η άφιξη ενός νέου κρατούμενου: του μαύρου υποσμηναγού Λίνκολν Σκοτ, που γίνεται αμέσως στόχος ρατσιστικών επιθέσεων από πολλούς συμπολεμιστές του. Χειρότερος εχθρός του απ' όλους, ο παρασημοφορημένος σμηναγός Βίνσεντ Μπέντφορντ, από τον Μισισιπή. Το μίσος ανάμεσα στους δύο άντρες μοιάζει με βόμβα έτοιμη να εκραγεί.

9,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ο ανθυποσμηναγός Τόμι Χαρτ, μόνος επιζών από το πλήρωμα ενός Β-25 που καταρρίφθηκε στη Μεσόγειο το 1942, κρατείται αιχμάλωτος στο Στάλαγκ Λουφτ 13, ένα στρατόπεδο στη Βαυαρία, με δρακόντεια μέτρα φρούρησης. Την εξοντωτική καθημερινή ρουτίνα του στρατοπέδου σπάει η άφιξη ενός νέου κρατούμενου: του μαύρου υποσμηναγού Λίνκολν Σκοτ, που γίνεται αμέσως στόχος ρατσιστικών επιθέσεων από πολλούς συμπολεμιστές του. Χειρότερος εχθρός του απ' όλους, ο παρασημοφορημένος σμηναγός Βίνσεντ Μπέντφορντ, από τον Μισισιπή. Το μίσος ανάμεσα στους δύο άντρες μοιάζει με βόμβα έτοιμη να εκραγεί. Όταν ο Μπέντφορντ δολοφονείται άγρια, όλα τα στοιχεία ενοχοποιούν τον Σκοτ. Συστήνεται στρατοδικείο και ανατίθεται στον Χαρτ η υπεράσπιση του αεροπόρου, που υποστηρίζει σθεναρά ότι είναι αθώος. Ωστόσο η καταδίκη του δείχνει προαποφασισμένη... Γιατί κάποιοι βιάζονται τόσο πολύ να κλείσει η υπόθεση: Τι κρύβεται πραγματικά πίσω από το θάνατο του Μπέντφορντ; Σύντομα ο Χαρτ αρχίζει να υποψιάζεται ότι η δίκη του Σκοτ δεν είναι παρά μία πτυχή ενός πολύ μεγαλύτερου, παράτολμου σχεδίου που πρέπει να υλοποιηθεί με κάθε κόστος...
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-450-704-4
Book pages: 
662
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Τζον Κάτζενμπαχ διετέλεσε δικαστικός συντάκτης της Miami Herald και της Miami News και αρθρογράφος του περιοδικού Herald's Tropic. Έχει γράψει οχτώ μυθιστορήματα, δύο από τα οποία, το In the heat of the summer, που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τον Φίλιπ Μπόρσος (ελληνικός τίτλος: Φονικό καλοκαίρι), και το Shadow man, ήταν υποψήφια για το βραβείο Έντγκαρ. Ο συγγραφέας ζει στη δυτική Μασαχουσέτη.

Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-450-704-4
Book pages: 
662
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο