Product

Η ορθόδοξη πνευματική ζωή κατά τον Άγιο Σιλουανό τον Αθωνίτη

Product

Η ορθόδοξη σκέψη στον Αδαμάντιο Κοραή

Η ορθόδοξη πνευματικότητα δυτικής πατερικής παράδοσης

Κωδικός:
198492
Description: 

Η έρευνα της χριστιανικής γραμματείας με έμφαση στη μελέτη της δυτικής πατερικής παράδοσης αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια το κέντρο της επιστημονικής μας ενασχόλησης.
Ο παρών τόμος παρουσιάζει ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα αυτών των ερευνών και απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τη σπουδή των Πατέρων και των εκκλησιαστικών συγγραφέων της Δύσης κατά την περίοδο της αδιαίρετης Εκκλησίας την πρώτη χιλιετία.

23,74 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η έρευνα της χριστιανικής γραμματείας με έμφαση στη μελέτη της δυτικής πατερικής παράδοσης αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια το κέντρο της επιστημονικής μας ενασχόλησης. Ο παρών τόμος παρουσιάζει ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα αυτών των ερευνών και απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τη σπουδή των Πατέρων και των εκκλησιαστικών συγγραφέων της Δύσης κατά την περίοδο της αδιαίρετης Εκκλησίας την πρώτη χιλιετία. Πιστεύουμε ότι ο αναγνώστης θα αποκτήσει μια σαφέστερη εικόνα της βίωσης της ορθόδοξης εμπειρίας από τους χριστιανούς της Δύσης και θα μπορέσει να εμβαθύνει στη δυτική πατερική παράδοση και πνευματικότητα.
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
618-81197-7-4
Book pages: 
378
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
618-81197-7-4
Book pages: 
378
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο