Product

Η παράξενη αγάπη του αλόγου και της λεύκας

Product

Η παράξενη ζωή του Λεονάρντο Ντα Βίντσι

Η παράξενη ζωή ενός μονοχικού ταχυδρόμου

Κωδικός:
204437
Description: 

Ο Μπιλοντό ζει μια μοναχική ζωή, διανέμοντας καθημερινά γράμματα και επιστρέφοντας στο άδειο διαμέρισμά του στο Μόντρεαλ μετά τη διανομή. Έχει βρει όμως τον τρόπο για να σπάσει την ανιαρή ρουτίνα - οικειοποιείται την αλληλογραφία των άλλων, ανοίγει τους φακέλους στον ατμό και διαβάζει τα γράμματα που κρύβουν. Έτσι ανακαλύπτει τα γράμματα της Σεγκολέν...

Μέσα από την ιστορία του Μπιλοντό ανακαλύπτουμε από τη μια την ιστορία των χαϊκού αλλά και ενός εξ αποστάσεως έρωτα με απρόσμενη εξέλιξη και υπέροχη γραφή.

8,10 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Μπιλοντό ζει μια μοναχική ζωή, διανέμοντας καθημερινά γράμματα και επιστρέφοντας στο άδειο διαμέρισμά του στο Μόντρεαλ μετά τη διανομή. Έχει βρει όμως τον τρόπο για να σπάσει την ανιαρή ρουτίνα - οικειοποιείται την αλληλογραφία των άλλων, ανοίγει τους φακέλους στον ατμό και διαβάζει τα γράμματα που κρύβουν. Έτσι ανακαλύπτει τα γράμματα της Σεγκολέν... Μέσα από την ιστορία του Μπιλοντό ανακαλύπτουμε από τη μια την ιστορία των χαϊκού αλλά και ενός εξ αποστάσεως έρωτα με απρόσμενη εξέλιξη και υπέροχη γραφή.
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-9540-28-7
Book pages: 
136
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Πάτρα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-9540-28-7
Book pages: 
136
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Πάτρα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο