Product

Η περιπέτεια της Μπέττυ και άλλα ποιήματα

Product

Η περιπέτεια της Περιπέτειας

Η περιπέτεια της όρασης

Κωδικός:
93929
Manufacturer: 
Description: 

Η όραση έχει ένα αφοπλιστικά απλό αποτέλεσμα, αποκρύπτει ένα σύνθετο μηχανισμό επεξεργασίας πληροφοριών και αποτελεί μια αυτόνομη επιστημονική περιπέτεια.
Η μελέτη επιδιώκει να εκθέσει τα ακριβή νευροφυσιολογικά δεδομένα, σημαντικές τεχνικές της υπολογιστικής όρασης και τα πολυποίκιλα πορίσματα της ψυχολογίας της αντίληψης.
Παράλληλα επιχειρεί να αναπτύξει ένα συνεπές φιλοσοφικό πλαίσιο ενιαίας ερμηνείας αυτών των διαφορετικών προοπτικών.
Η παραπάνω φιλόδοξη οπτική πορεία είναι εξοργιστικά επιβεβλημένη.

13,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η όραση έχει ένα αφοπλιστικά απλό αποτέλεσμα, αποκρύπτει ένα σύνθετο μηχανισμό επεξεργασίας πληροφοριών και αποτελεί μια αυτόνομη επιστημονική περιπέτεια. Η μελέτη επιδιώκει να εκθέσει τα ακριβή νευροφυσιολογικά δεδομένα, σημαντικές τεχνικές της υπολογιστικής όρασης και τα πολυποίκιλα πορίσματα της ψυχολογίας της αντίληψης. Παράλληλα επιχειρεί να αναπτύξει ένα συνεπές φιλοσοφικό πλαίσιο ενιαίας ερμηνείας αυτών των διαφορετικών προοπτικών. Η παραπάνω φιλόδοξη οπτική πορεία είναι εξοργιστικά επιβεβλημένη.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8392-08-Χ
Book pages: 
269
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Βασίλειος Κρουστάλλης γεννήθηκε και κατοικεί στην Κέρκυρα. Σπούδασε φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, και πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο St. Andrews (Βρετανία) και στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (διδακτορικό δίπλωμα). Έχει εργαστεί ως ειδικός επιστήμων (ΠΔ 407/80) στο τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ασχολείται ερευνητικά με θέματα ιστορίας της νεότερης φιλοσοφίας κια φιλοσοφίας του νου.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8392-08-Χ
Book pages: 
269
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο