Product

Η προπαγάνδα μέσον βιασμού των λαών

Product

Η προπαίδεια είναι παιχνίδι

Η προπαίδεια

Κωδικός:
116098
Description: 

Οι παιχνιδοκάρτες "Η προπαίδεια" είναι ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι για έναν ή περισσότερους παίκτες. Περιέχει 48 καρτέλες με τις προπαίδειες των αριθμών 1 έως 10.
Πώς παίζεται:
1. Επιλέγουμε τις πράξεις που αντιστοιχούν σε μία προπαίδεια (καθεμιά έχει το δικό της χρώμα) και τις βάζουμε μπροστά στο παιδί.
2. Του δείχνουμε μία-μία τις καρτέλες και του ζητάμε να βρει το σωστό αποτέλεσμα.
3. Κάθε φορά ελέγχει την απάντηση του γυρνώντας την καρτέλα ανάποδα (αυτοδιόρθωση).

4,67 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι παιχνιδοκάρτες "Η προπαίδεια" είναι ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι για έναν ή περισσότερους παίκτες. Περιέχει 48 καρτέλες με τις προπαίδειες των αριθμών 1 έως 10. Πώς παίζεται: 1. Επιλέγουμε τις πράξεις που αντιστοιχούν σε μία προπαίδεια (καθεμιά έχει το δικό της χρώμα) και τις βάζουμε μπροστά στο παιδί. 2. Του δείχνουμε μία-μία τις καρτέλες και του ζητάμε να βρει το σωστό αποτέλεσμα. 3. Κάθε φορά ελέγχει την απάντηση του γυρνώντας την καρτέλα ανάποδα (αυτοδιόρθωση). - Κάθε φορά που το παιδί βρίσκει το σωστό αποτέλεσμα κρατάει τις κάρτες και ξαναπαίζει. - Νικητής είναι ο παίκτης που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες κάρτες. - Μπορείτε να δημιουργήσετε και πολλούς άλλους τρόποας παιχνιδιού με τη βοήθεια της φαντασίας σας. - Μπορεί να παιχτεί με την επίβλεψη κάποιου μεγάλου ή μόνο με παιδιά (και στο σχολείο).
Subtitle: 
48 παιχνιδοκάρτες
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-412-637-7
Book Dimensions: 
18χ9
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Άγνωστο Δέσιμο
Subtitle: 
48 παιχνιδοκάρτες
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-412-637-7
Book Dimensions: 
18χ9
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Άγνωστο Δέσιμο