Product

Η προφητεία του φόνου

Product

Η προφητεία των Μάγια 2012

Η προφητεία των βατράχων

Κωδικός:
109115
Manufacturer: 
Description: 

Ο δεκάχρονος Τομ ζει ευτυχισμένος με τους θετούς γονείς του: το Φερντινάν, έναν κολοσσό με χρυσή καρδιά, και τη Ζιλιέτ, μια Αφρικάνα που καυχιέται ότι ξέρει από μαγεία. Ένα βράδυ, βάτραχοι παρασύρουν το αγοράκι κοντά στο βάλτο και του ανακοινώνουν ότι κατακλυσμός απειλεί όλα τα ζωντανά πλάσματα του πλανήτη. Αμέσως αρχίζει να πέφτει πάνω στη Γη καταρρακτώδης βροχή με πρωτοφανή ορμή επί σαράντα μέρες και σαράντα νύχτες.

13,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο δεκάχρονος Τομ ζει ευτυχισμένος με τους θετούς γονείς του: το Φερντινάν, έναν κολοσσό με χρυσή καρδιά, και τη Ζιλιέτ, μια Αφρικάνα που καυχιέται ότι ξέρει από μαγεία. Ένα βράδυ, βάτραχοι παρασύρουν το αγοράκι κοντά στο βάλτο και του ανακοινώνουν ότι κατακλυσμός απειλεί όλα τα ζωντανά πλάσματα του πλανήτη. Αμέσως αρχίζει να πέφτει πάνω στη Γη καταρρακτώδης βροχή με πρωτοφανή ορμή επί σαράντα μέρες και σαράντα νύχτες. Μόνο μια μικρή ετερόκλητη ομάδα, η οποία καθοδηγείται πολύ δυναμικά από το Φερντινάν, κατορθώνει να αψηφήσει τα στοιχεία της φύσης που μαίνονται. Μέσα στο πρόχειρο πλοιάριό τους άνθρωποι και ζώα παρασύρονται στη δίνη μιας τρελής περιπέτειας...
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-455-031-4
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ζακ - Ρεμί Ζιρέρ, ένας από τους πρωτεργάτες του γαλλικού και ευρωπαϊκού κινηματογράφου κινουμένων σχεδίων, διευθύνει το στούντιο Φολιμάζ, ενώ έχει σκηνοθετήσει πολλές σειρές κινουμένων σχεδίων που έχουν προβληθεί στη μικρή οθόνη. "Η προφητεία των βατράχων" ήταν η πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-455-031-4
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο