Product

Η πύλη

Product

Η πύλη της ευτυχίας

Η πύλη της ερήμου

Κωδικός:
102298
Description: 

Χαϊδεύοντας τις απόκρυφες τρώγλες, οι στοιχειακές σπίθες της φωτιάς ξεπρόβαλαν από τους ψημμένους αμμόκοκκους. Φλόγες σιγόκαιγαν στη νυχτερινή Ματμάτα, παρέα με τη σιωπηλή αναχώρησή μου. Η γερόντισσα Βερβερίνα οικοδέσποινα ψιθύρισε συγκινημένη "ίλα αλ λικάα" (καλή αντάμωση), και πέρασε στο δείκτη του δεξιού μου χεριού χρυσό δακτυλίδι κόκκινου κοραλιού. Στο νου μου περιπλανήθηκαν ταυτόχρονα αμέτρητες πνευματικές ιστορίες...

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Χαϊδεύοντας τις απόκρυφες τρώγλες, οι στοιχειακές σπίθες της φωτιάς ξεπρόβαλαν από τους ψημμένους αμμόκοκκους. Φλόγες σιγόκαιγαν στη νυχτερινή Ματμάτα, παρέα με τη σιωπηλή αναχώρησή μου. Η γερόντισσα Βερβερίνα οικοδέσποινα ψιθύρισε συγκινημένη "ίλα αλ λικάα" (καλή αντάμωση), και πέρασε στο δείκτη του δεξιού μου χεριού χρυσό δακτυλίδι κόκκινου κοραλιού. Στο νου μου περιπλανήθηκαν ταυτόχρονα αμέτρητες πνευματικές ιστορίες... "Ντουζ, η πύλη της ερήμου", "Γκαμπές, η θαλασσινή όαση", "΄Ατλας, ο καφέ Τιτάνας", "Τσενινί, ο ιερός τόπος της πανσελήνου", "ο γητευτής των σκορπιών", "το κομπολόι της μοίρας", "το θεραπευτικό φύσημα των κοραλιών", "το Βερβερίνικο μαγικό χαλί", "ο χορός του ανθρώπου με το καλυμμένο πρόσωπο", "βραδινό προσκύνημα στους ενεργειακούς αμμόλοφους του Τεμπέιν", "διαλογισμός στα έγκατα της Σαχάρας", "συνομιλία με έναν Σούφι", "τα Τυνησιακά φυλακτά και η γητειά του πηγαδιού" και τόσες άλλες που γνώρισα, ένιωσα και έζησα από κοντά, εκεί στο τελευταίο σύνορο του κόσμου... Στην "Πύλη της Ερήμου".
Subtitle: 
Πνευματικό πέρασμα στον κόσμο της Σαχάρας: Εναλλακτική περιπλάνηση στον Νότο της Τυνησίας
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-430-267-1
Book pages: 
102
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Θεόδωρος Λιαρούτσος είναι εκπαιδευτής κρυσταλλοθεραπείας διεθνούς φήμης, αλλά και Grand Master της γεμμολογίας καθώς και της βεδικής φιλοσοφίας. Μετά από την ειδική εκπαίδευσή του ασχολείται εντατικά με τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά, όπως και με τους μυστικούς συνδυασμούς βοτάνων και κρυστάλλων.

Subtitle: 
Πνευματικό πέρασμα στον κόσμο της Σαχάρας: Εναλλακτική περιπλάνηση στον Νότο της Τυνησίας
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-430-267-1
Book pages: 
102
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο