Product

Η σοφία της αγάπης

Product

Η σοφία της αγάπης

Η σοφία της αγάπης

Κωδικός:
143811
Manufacturer: 
Description: 

Τι είναι αυτό που διατηρεί την αγάπη όταν το πάθος του πρώτου καιρού καταλαγιάσει; Πώς μπορεί ένα ζευγάρι να αποφύγει την απογοήτευση και το κενό; Και πάνω απ' όλα, πώς μπορεί η αγάπη από εγωιστικό και ηδονιστικό συναίσθημα να μετατραπεί σε όχημα αναζήτησης για το νόημα της ζωής και την ένωση με τον ανώτερό μας εαυτό; Σε αυτά ακριβώς τα ερωτήματα απαντά ο συγγραφέας του βιβλίου, ο γνωστός φιλόσοφος Jacob Needleman, συνθέτοντας ένα κείμενο-ταξίδι ανακάλυψης, που μπορεί να οδηγήσει τον καθένα μας σε μια ζωή πλήρη νοήματος και μια εσωτερική αγάπη πέρα από το συνηθισμένο.

13,65 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τι είναι αυτό που διατηρεί την αγάπη όταν το πάθος του πρώτου καιρού καταλαγιάσει; Πώς μπορεί ένα ζευγάρι να αποφύγει την απογοήτευση και το κενό; Και πάνω απ' όλα, πώς μπορεί η αγάπη από εγωιστικό και ηδονιστικό συναίσθημα να μετατραπεί σε όχημα αναζήτησης για το νόημα της ζωής και την ένωση με τον ανώτερό μας εαυτό; Σε αυτά ακριβώς τα ερωτήματα απαντά ο συγγραφέας του βιβλίου, ο γνωστός φιλόσοφος Jacob Needleman, συνθέτοντας ένα κείμενο-ταξίδι ανακάλυψης, που μπορεί να οδηγήσει τον καθένα μας σε μια ζωή πλήρη νοήματος και μια εσωτερική αγάπη πέρα από το συνηθισμένο. "Μια φιλοσοφία απαραίτητη και αληθινή" Parabola Magazine
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-421-150-1
Book pages: 
176
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Jacob Needleman είναι καθηγητής φιλοσοφίας στο San Francisco State University. Έχει σπουδάσει φιλοσοφία στο Harvard, το Yale και το Freiburg ενώ έχει διδάξει στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και στη Σορβόννη του Παρισιού. Tέως διευθυντής του Κέντρου για τη Μελέτη των Νέων Θρησκειών στη σχολή Graduate Theological Union του Berkeley. Τα πλούσιο συγγραφικό έργο του έχει γίνει δεκτό με ενθουσιασμό από κοινό και κριτικούς. Ζει στο Oakland της California.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-421-150-1
Book pages: 
176
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο