Product

Η στρατηγική της εξαπάτησης

Product

Η στρατηγική της επιτυχίας

Η στρατηγική της επικοινωνίας

Κωδικός:
21051
Manufacturer: 
Description: 

[...] Η διάταξη της ύλης ακολουθεί την εξής πορεία: Στο πρώτο μέρος εκτίθενται τα ιδιαίτερα εκείνα χαρακτηριστικά της ανθρώπινης συμπεριφοράς, τα οποία θα πρέπει να έχει κανείς υπόψη του για μια αποτελεσματική επικοινωνία. Στο δεύτερο μέρος παρατίθεται η στρατηγική της γραπτής και προφορικής επικοινωνίας, ενώ στο τρίτο, τέταρτο και πέμπτο, τέλος, μέρος εξετάζονται διεξοδικά οι ποικίλες μορφές και οι τρόποι της γραπτής και προφορικής επικοινωνίας σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

19,80 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Η διάταξη της ύλης ακολουθεί την εξής πορεία: Στο πρώτο μέρος εκτίθενται τα ιδιαίτερα εκείνα χαρακτηριστικά της ανθρώπινης συμπεριφοράς, τα οποία θα πρέπει να έχει κανείς υπόψη του για μια αποτελεσματική επικοινωνία. Στο δεύτερο μέρος παρατίθεται η στρατηγική της γραπτής και προφορικής επικοινωνίας, ενώ στο τρίτο, τέταρτο και πέμπτο, τέλος, μέρος εξετάζονται διεξοδικά οι ποικίλες μορφές και οι τρόποι της γραπτής και προφορικής επικοινωνίας σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Σημειώματα, επιστολές, βιογραφικά σημειώματα, εκθέσεις, αναφορές, συνεντεύξεις, εισηγήσεις, ομιλίες, λόγοι, συνεδριάσεις, συμβούλια κ.τ.τ. είναι μερικά από τα θέματα αυτά. Η θεωρία πλαισιώνεται κάθε φορά από αρκετά παραδείγματα, με αποτέλεσμα και ο αναγνώστης να αποκτά τη σχετική εξοικείωση και άνεση με το κάθε θέμα, και το βιβλίο να αποβαίνει πολύπλευρα χρηστικό. [...] (από τον πρόλογο του συγγραφέα)
Subtitle: 
Η τέχνη και η τεχνική του γραπτού και προφορικού λόγου
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-333-039-6
Book pages: 
343
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στο Άγιο Γάλας και μεγάλωσε στο Μελανειός της Χίου. Σπούδασε θεολογία και φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, και -με υποτροφία του ΙΚΥ- μετεκπαιδεύτηκε επί τριετίαν στην κλασική φιλολογία και φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (Kings'College), από το οποίο και έλαβε διδακτορικό δίπλωμα. Υπηρέτησε στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, διαδοχικά, ως φιλόλογος καθηγητής, διευθυντής λυκείου και σχολικός σύμβουλος φιλολόγων, ενώ παράλληλα διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου την τεχνική της γραπτής και προφορικής επικοινωνίας. Έχει συγγράψει βιβλία, μελέτες και επιστημονικά άρθρα, μετέχει σε επιστημονικά συνέδρια, είναι μέλος επιστημονικών ενώσεων, έχει διατελέσει μέλος του προεδρείου συνδικαλιστικών ενώσεων, και είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος πολιτιστικών σωματείων και συλλόγων. Είναι δε έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Subtitle: 
Η τέχνη και η τεχνική του γραπτού και προφορικού λόγου
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-333-039-6
Book pages: 
343
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο