Product

Η στρατηγική του δελφινιού

Product

Η στρατηγική του Χίτλερ 1940-1941

Η στρατηγική του χαμαιλέοντα

Κωδικός:
78363
Manufacturer: 
Description: 

Όποιος δεν έχει δει βατράχους να φουσκώνουν τόσο, ώστε να μοιάζουν με μπαλόνια, παγόνια να ξεδιπλώνουν σαν βεντάλια τα φανταχτερά φτερά της ουράς τους ή πολιτικούς να ποζάρουν για μια αφίσα της προεκλογικής τους εκστρατείας δεν γνωρίζει την πραγματική δύναμη της εμφάνισης. Από τα έντομα μέχρι τις ορχιδέες και από τους ανθρώπους μέχρι τα μπαρμπούνια τα διάφορα είδη επιδεικνύονται, στολίζονται και μεταμφιέζονται.

8,73 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όποιος δεν έχει δει βατράχους να φουσκώνουν τόσο, ώστε να μοιάζουν με μπαλόνια, παγόνια να ξεδιπλώνουν σαν βεντάλια τα φανταχτερά φτερά της ουράς τους ή πολιτικούς να ποζάρουν για μια αφίσα της προεκλογικής τους εκστρατείας δεν γνωρίζει την πραγματική δύναμη της εμφάνισης. Από τα έντομα μέχρι τις ορχιδέες και από τους ανθρώπους μέχρι τα μπαρμπούνια τα διάφορα είδη επιδεικνύονται, στολίζονται και μεταμφιέζονται. Είτε πρόκειται για σαγήνευση με σκοπό την αναπαραγωγή είτε για κάλυψη, για να ξεφύγουν από τους επίδοξους θηρευτές τους, ή ακόμη και για εκφοβισμό με σκοπό την προάσπιση της επικράτειάς τους η εμφάνιση θέτει τους δικούς της κανόνες. Αυτός ο όλο εκπλήξεις περίπλους στον κόσμο της βιολογίας -από το ταπεινό σκουλήκι μέχρι τον χιμπατζή και από το ντροπαλό κορίτσι μέχρι τα αόρατα αεροπλάνα- αποσυναρμολογεί τους μηχανισμούς της προσποίησης, φτάνοντας μέχρι το σημείο να αποδείξει ότι το ψέμα δεν αποτελεί αποκλειστικό χαρακτηριστικό του ανθρώπου, όπως με τόση αφέλεια πιστεύαμε μέχρι τώρα.
Subtitle: 
Απόκρυψη, προσποίηση, παραπλάνηση, απάτη, ψέμα, μεταμφίεση στον ζωντανό κόσμο
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-460-726-Χ
Book pages: 
206
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Jean - Francois Bouvet είναι καθηγητής των φυσικών επιστημών, δόκτωρ των επιστημών, καθηγητής της προκαταρκτικής τάξης των ανωτάτων σχολών. Διδάσκει στο πανεπιστήμιο Claude-Bernard-Lyon I, όπου πραγματοποίησε και τις έρευνές του στη νευρολογία. "Ο σίδηρος στο σπανάκι" είναι το πρώτο του βιβλίο.

Subtitle: 
Απόκρυψη, προσποίηση, παραπλάνηση, απάτη, ψέμα, μεταμφίεση στον ζωντανό κόσμο
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-460-726-Χ
Book pages: 
206
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο