Product

Η συμβουλευτική ψυχολογία στα παιδιά

Product

Η συμβουλευτική ψυχολογία στην ειδική αγωγή

Η συμβουλευτική ψυχολογία στη χριστιανική αγωγή

Κωδικός:
59625
Manufacturer: 
Description: 

Στην εποχή μας παρατηρείται μια κίνηση η οποία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των διαφόρων ειδικοτήτων που ασχολούνται με τον άνθρωπο (γιατρών, νοσηλευτών, παιδαγωγών, κοινωνικών λειτουργών, ψυχολόγων, ειδικών συμβούλων, εκπαιδευτικών, ιερέων αλλά και κάθε ενδιαφερομένου) σε θέματα επικοινωνίας και συμβουλευτικής.
Σε αυτή τη μελέτη καταβάλλεται προσπάθεια σύνδεσης της γνώσης και των δεξιοτήτων, που προέρχονται από το χώρο της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, με τη χριστιανική αγωγή και την ορθόδοξη πνευματικότητα γενικότερα.

11,01 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στην εποχή μας παρατηρείται μια κίνηση η οποία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των διαφόρων ειδικοτήτων που ασχολούνται με τον άνθρωπο (γιατρών, νοσηλευτών, παιδαγωγών, κοινωνικών λειτουργών, ψυχολόγων, ειδικών συμβούλων, εκπαιδευτικών, ιερέων αλλά και κάθε ενδιαφερομένου) σε θέματα επικοινωνίας και συμβουλευτικής. Σε αυτή τη μελέτη καταβάλλεται προσπάθεια σύνδεσης της γνώσης και των δεξιοτήτων, που προέρχονται από το χώρο της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, με τη χριστιανική αγωγή και την ορθόδοξη πνευματικότητα γενικότερα. Η συγγραφέας, εκπαιδευτικός η ίδια (φιλόλογος και θεολόγος), διδάκτωρ Ποιμαντικής Ψυχολογίας και με ειδική εκπαίδευση σε θέματα Συμβουλευτικής και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, αποβλέπει στο να βοηθήσει τους θεολόγους - και όχι μόνο - ν' ανταποκριθούν στις ανάγκες της σύγχρονης πραγματικότητας, παίζοντας ένα ρόλο συμβουλευτικό και καθοδηγητικό, στα πλαίσια της διδακτικής διαδικασίας, και συμβάλλοντας στη διαμόρφωση υγιέστερων διαπροσωπικών σχέσεων στο περιβάλλον τους.
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-333-277-1
Book pages: 
136
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Πανωραία Κουφογιάννη είναι φιλόλογος και θεολόγος με ειδική εκπαίδευση στη Συμβουλευτική, τη Συμβουλευτική Ψυχολογία και τη Συμβουλευτική Γάμου και Οικογένειας. Είναι διδάκτωρ της Θεολογικής Σχολής και υπηρετεί ως Λέκτορας στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Είναι παντρεμένη με τον ψυχίατρο Αθανάσιο Καρκανιά και μητέρα τριών παιδιών.

Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-333-277-1
Book pages: 
136
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο