Product

Η τέχνη της ζωής

Product

Η τέχνη της ζωής

Η τέχνη της ζωής

Κωδικός:
98418
13,24 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8461-30-8
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Πειραιάς
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Γκρέτα Χριστοφιλοπούλου είναι δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, εξειδικευμένη στο οικονομικό ναυτιλιακό ρεπορτάζ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Ναυτιλιακά & Ναυτικό Δίκαιο στο Λονδίνο και στη συνέχεια πήρε Μaster στον τομέα του Shipping Management.
Ασχολήθηκε αρχικά με το επιχειρηματικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Κέρδος και στη συνέχεια εργάστηκε ως ναυτιλιακή συντάκτις στην εφημερίδα Εξπρές, στον Οικονομικό Ταχυδρόμο, στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία και στο Shipping Outlook, ενώ παράλληλα αρθρογραφούσε για πολιτιστικά θέματα σε διάφορες εφημερίδες και περιοδικά.
Από το 1986 μέχρι το κλείσιμο της ΕΡΤ, τον Ιούνιο του 2013, ήταν υπεύθυνη του ναυτιλιακού ρεπορτάζ στη ΝΕΤ 105,8, ενώ παρουσίασε στην τηλεόραση της ΝΕΤ τη σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο "Οι κυρίαρχοι των θαλασσών", με σημείο αναφοράς το ελληνικό ναυτιλιακό θαύμα.
Έχει κάνει δεκάδες εισηγήσεις και παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ως πρόεδρος ή βασική εισηγήτρια, προσκεκλημένη πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, διεθνών ναυτιλιακών οργανισμών και φορέων της ναυτιλίας.
Είναι ιδρυτικό μέλος και διετέλεσε γενική γραμματέας της διεθνούς οργάνωσης Women’s International in Shipping and Trading Association, επίτιμο μέλος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά, καθώς και του Greek Children Found - New York Memorial Cancer Center
Το διήγημά της με τίτλο " Πειραιάς και Piraeus" απέσπασε το δεύτερο βραβείο στον ετήσιο διαγωνισμό διηγημάτων της Φιλοσοφικής Στέγης Πειραιώς, ενώ τον Απρίλιο του 2004 κυκλοφόρησε το πρώτο της μυθιστόρημα "Η τέχνη της ζωής". Έχει επίσης εκδώσει, το 2005, τη μελέτη "Στου κύκλου τα γυρίσματα".

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8461-30-8
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Πειραιάς
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο