Product

Η τεχνική της κολύμβησης

Product

Η τεχνική της λεμφικής μάλαξης

Η τεχνική της κυκλοφορίας

Κωδικός:
139083
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με την πρόθεση να αποτελέσει ένα εισαγωγικό κείμενο στο επιστημονικό αντικείμενο της Τεχνικής της Κυκλοφορίας ή Κυκλοφοριακής Τεχνικής (Traffic Engineering). Απευθύνεται όχι μόνον στο φοιτητή των Ελληνικών Πολυτεχνείων αλλά και στον επαγγελματία συγκοινωνιολόγο μηχανικό που καλείται να χρησιμοποιήσει στην πράξη τις κύριες μεθοδολογίες της Τεχνικής της Κυκλοφορίας.

Καταβλήθηκε προσπάθεια να παρουσιαστούν οι σημαντικότερες πτυχές και γνώσεις αυτής της εκτεταμένης και πολύπλευρης επιστημονικής περιοχής.

36,68 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με την πρόθεση να αποτελέσει ένα εισαγωγικό κείμενο στο επιστημονικό αντικείμενο της Τεχνικής της Κυκλοφορίας ή Κυκλοφοριακής Τεχνικής (Traffic Engineering). Απευθύνεται όχι μόνον στο φοιτητή των Ελληνικών Πολυτεχνείων αλλά και στον επαγγελματία συγκοινωνιολόγο μηχανικό που καλείται να χρησιμοποιήσει στην πράξη τις κύριες μεθοδολογίες της Τεχνικής της Κυκλοφορίας. Καταβλήθηκε προσπάθεια να παρουσιαστούν οι σημαντικότερες πτυχές και γνώσεις αυτής της εκτεταμένης και πολύπλευρης επιστημονικής περιοχής. Το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου αναπτύχθηκε σύμφωνα με τις παραδόσεις του συγγραφέα επί πολλά χρόνια στους φοιτητές του Γ' έτους του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. (από τον πρόλογο του συγγραφέα)
Publications Date: 
2016
Book ISBN: 
960-266-232-8
Book pages: 
349
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2016
Book ISBN: 
960-266-232-8
Book pages: 
349
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο