Product

Η τεχνολογία συνδρομητής του πολιτισμού;

Product

Η τεχνολογία της επικοινωνίας

Η τεχνολογία της αλλαγής

Κωδικός:
53210
Manufacturer: 
Description: 

Είναι το πρώτο πρωτότυπο βιβλίο για τον Νευρο-Γλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) στα Ελληνικά. Ο NLP (Neuro-Linguistic Programming) έχει ανακαλύψει και απελευθερώσει τεράστιο κρυμμένο δυναμικό των ανθρώπων. Έχει εξελιχθεί σε δυναμικό σύστημα ανάπτυξης και βελτίωσης της προσωπικότητας. Καθοδηγεί τους ανθρώπους να μεταμορφώσουν τις αδυναμίες τους σε ικανότητες και προοπτικές.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Είναι το πρώτο πρωτότυπο βιβλίο για τον Νευρο-Γλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) στα Ελληνικά. Ο NLP (Neuro-Linguistic Programming) έχει ανακαλύψει και απελευθερώσει τεράστιο κρυμμένο δυναμικό των ανθρώπων. Έχει εξελιχθεί σε δυναμικό σύστημα ανάπτυξης και βελτίωσης της προσωπικότητας. Καθοδηγεί τους ανθρώπους να μεταμορφώσουν τις αδυναμίες τους σε ικανότητες και προοπτικές. Το βιβλίο αυτό δίνει με απλό και περιεκτικό τρόπο στον αναγνώστη να καταλάβει τη θεωρία του NLP. Με εκτεταμένες πρακτικές και πολλά αναλυτικά παραδείγματα καθοδηγεί τον αναγνώστη στο να έχει τα αποτελέσματα που επιθυμεί. Προσαρμόζει κάποιες έννοιες στα Ελληνικά δεδομένα και περιλαμβάνει εκτεταμένο αγγλο-ελληνικό λεξιλόγιο που εγκαθιστά το γλωσσικό υπόβαθρο για την έκφραση και την ανάπτυξη του NLP στην Ελλάδα.
Subtitle: 
Γνωριμία με το NLP
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-86773-0-0
Book pages: 
205
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δημήτρης Θ. Μπούκας σπούδασε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο UCL του Λονδίνου (MSc Cognitive and Decision Sciences). Έχει πτυχίο (BSc) ψυχολογίας και δευτερευόντως επιστήμης υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Laverne California. Έχει εκπαιδευτεί σε διάφορους τομείς της Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας, και ιδιαίτερα στην Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία και τον Νευρο-Γλωσσικό Προγραμματισμό (από τους Richard Bandler, John Grinder και άλλους). Είναι εκπαιδευτής στον Νευρο-Γλωσσικό Προγραμματισμό (NLP). Η εμπειρία του περιλαμβάνει εργασία με νέους και οικογένειες και παρουσίαση έντεχνων μεταφορών σε εργαστηριακά σεμινάρια. Είναι ιδρυτής της ΜεταΜόρφωσις Συμβουλευτική Ανθρωπίνων Σχέσεων Ε.Π.Ε. και του ιστοτόπου www.1StepSuccess.com.
Παρακολουθεί διαρκώς τις διεθνείς σύγχρονες τάσεις στον χώρο της συμβουλευτικής ψυχολογίας και τις εφαρμόζει με κατανόηση και χιούμορ. Εκτός από ψυχολογία, τα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνουν υπολογιστές, ανάπτυξη επιχειρήσεων, ηχοληψία και επεξεργασία ήχου και εικόνας.

Subtitle: 
Γνωριμία με το NLP
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-86773-0-0
Book pages: 
205
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο