Product

Η υπόσχεση της αυγής

Product

Η υπόσχεση της παιδαγωγικής

Η υπόσχεση της ευτυχίας

Κωδικός:
135312
Description: 

Το ζεύγος Τζαντ, ο Τσαρλς και η Δάφνη, μετακόμισε σε ένα χωριό της Κορνουάλης μετά την απόλυση του συζύγου. Εκεί ο Τσαρλς εκδικείται τα κουνέλια που έχουν βάλει στο μάτι τον κήπο του και η Δάφνη ξεσπά σε εξωτικές συνταγές με ψάρι. Τα παιδιά τους έχουν σκορπίσει εδώ και χρόνια. Ο γιος τους πλούτισε πουλώντας κάλτσες στο διαδίκτυο κι ετοιμάζεται να παντρευτεί, η μικρή τους κόρη δουλεύει σε διαφημιστική εταιρεία, πειραματίζεται με τα ναρκωτικά και ονειρεύεται να γίνει συγγραφέας. Το πρόβλημα όμως είναι η μεγάλη κόρη.

17,42 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το ζεύγος Τζαντ, ο Τσαρλς και η Δάφνη, μετακόμισε σε ένα χωριό της Κορνουάλης μετά την απόλυση του συζύγου. Εκεί ο Τσαρλς εκδικείται τα κουνέλια που έχουν βάλει στο μάτι τον κήπο του και η Δάφνη ξεσπά σε εξωτικές συνταγές με ψάρι. Τα παιδιά τους έχουν σκορπίσει εδώ και χρόνια. Ο γιος τους πλούτισε πουλώντας κάλτσες στο διαδίκτυο κι ετοιμάζεται να παντρευτεί, η μικρή τους κόρη δουλεύει σε διαφημιστική εταιρεία, πειραματίζεται με τα ναρκωτικά και ονειρεύεται να γίνει συγγραφέας. Το πρόβλημα όμως είναι η μεγάλη κόρη. Από την Οξφόρδη ως τον οίκο Christie's, η "Τζούτζου" έφτασε στο απόγειο των φιλοδοξιών που έχει μια μεσοαστική οικογένεια για τα παιδιά της. Όμως σήμερα, το αγαπημένο κοριτσάκι του μπαμπά, επιστρέφει από τις αμερικάνικες φυλακές, όπου έμεινε δυο χρόνια για την κλοπή ενός βιτρό του Τίφανι. Πώς θα καταφέρει η μισοδιαλυμένη οικογένεια Τζαντ να αποδεχτεί τα λάθη της και να πιστέψει πάλι στην "Υπόσχεση της Ευτυχίας";
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6715-69-8
Book pages: 
421
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τζάστιν Καρτράιτ (Justin Cartwright) γεννήθηκε στη Ν. Αφρική και σπούδασε στις ΗΠΑ και την Αγγλία. Πριν στραφεί αποκλειστικά στη συγγραφή, σκηνοθέτησε ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικές ταινίες και διαφημίσεις. Τα μυθιστορήματά του έχουν τιμηθεί επανειλημμένα με σημαντικά βραβεία, όπως το Whitbread και το βραβείο της Βρετανικής Κοινοπολιτείας. Σήμερα ζει στο Λονδίνο με την οικογένεια του.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6715-69-8
Book pages: 
421
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο