Product

Η φθινοπωρινή μελαγχολία των ονείρων

Product

Η φθορά του χρόνου

Η φθορά στην ερωτική σχέση

Κωδικός:
120457
Manufacturer: 
Description: 

΄Ενα μοναδικό πρότυπο για την καταπολέμηση της φθοράς στις ερωτικές σχέσεις προσφέρει η κλινική ψυχολόγος Ayala Malach Pines στο βιβλίο αυτό.

Αντλώντας από εκτεταμένες έρευνες και πολύχρονη κλινική εργασία, η Pines περιγράφει τις αιτίες, τα σήματα κινδύνου και τα συμπτώματα της φθοράς κάθε μορφής ερωτικού ζευγαριού και προτείνει αποτελεσματικές τεχνικές.

13,41 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

΄Ενα μοναδικό πρότυπο για την καταπολέμηση της φθοράς στις ερωτικές σχέσεις προσφέρει η κλινική ψυχολόγος Ayala Malach Pines στο βιβλίο αυτό. Αντλώντας από εκτεταμένες έρευνες και πολύχρονη κλινική εργασία, η Pines περιγράφει τις αιτίες, τα σήματα κινδύνου και τα συμπτώματα της φθοράς κάθε μορφής ερωτικού ζευγαριού και προτείνει αποτελεσματικές τεχνικές. Με δεκάδες παραδείγματα περιστατικών, εστιάζεται στα ευρήματα της κοινωνικής και υπαρξιακής ψυχολογίας σε θέματα διαφοράς φύλου, γκέι σχέσεων, εξισορρόπησης σχέσης και καριέρας, όπως και της φθοράς στο σεξ, εντοπίζει τη φθορά από τα προβλήματα τα σχετικά με τυχόν υποφώσκουσα κλινική κατάθλιψη ή άλλες παθολογικές αιτίες, κάνοντας το βιβλίο εξίσου χρήσιμο και στους θεραπευτές.
Subtitle: 
Αιτίες και θεραπείες
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-438-044-3
Book pages: 
284
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ayala Malach Pines είναι καθηγήτρια ψυχολογίας στα γνωστά Πανεπιστήμια Berkley Καλιφόρνιας και Ben -Gurion Ισραήλ, διευθύντρια του τμήματος ψυχολογίας και συμπεριφορικών επιστημών στο Ινστιτούτο Τεχνών, Επιστημών και Τεχνολογίας και κλινική ψυχολόγος ειδικευμένη στη θεραπευτική γυναικών και ζευγαριών. Είναι συγγραφέας εννέα βιβλίων, είκοσι κεφαλαίων βιβλίων και εξήντα ερευνητικών άρθρων. Έχει μεταφραστεί στα Γερμανικά, Γαλλικά, Εβραϊκά και Ιαπωνικά.

Subtitle: 
Αιτίες και θεραπείες
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-438-044-3
Book pages: 
284
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο