Product

Η φυσική ιστορία της καταστροφής

Product

Η φυσική και το άπειρο

Η φυσική και η χημεία του χρώματος

Κωδικός:
87569
Description: 

Το βιβλίο αυτό αναφέρεται στο χρώμα και τις βαφές, και στόχος του είναι η εξοικείωση του αναγνώστη με το μαγικό κόσμο του χρώματος.
Παρουσιάζει με εκλαϊκευμένο τρόπο τη φυσική και τη χημεία του χρώματος, ενώ η προσέγγιση που ακολουθεί είναι διαθεματική και δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις από τον αναγνώστη.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό αναφέρεται στο χρώμα και τις βαφές, και στόχος του είναι η εξοικείωση του αναγνώστη με το μαγικό κόσμο του χρώματος. Παρουσιάζει με εκλαϊκευμένο τρόπο τη φυσική και τη χημεία του χρώματος, ενώ η προσέγγιση που ακολουθεί είναι διαθεματική και δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις από τον αναγνώστη. Οι συγγραφείς του βιβλίου ασχολούνται πολλά χρόνια τώρα με την εκπαίδευση μαθητών και φοιτητών σε έννοιες των φυσικών επιστημών. Βασισμένοι στη μακρά πείρα τους, επιχειρούν να προσεγγίσουν τη φυσική και τη χημεία του χρώματος με τρόπο απλό και κατανοητό σε όλους, συνάμα όμως πλήρη και σύγχρονο. Οι πληροφορίες, που παρέχονται τόσο μέσα από τις σελίδες του βιβλίου όσο και από το συνοδευτικό CD-ROM, λειτουργούν συμπληρωματικά και επιτρέπουν την πλήρη εξοικείωση με το αντικείμενο.
Subtitle: 
Μια διαθεματική προσέγγιση στο μαγικό κόσμο του χρώματος
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-209-776-0
Book pages: 
112
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ιωακείμ Α. Αργυρίου είναι απόφοιτος του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πτυχιούχος του διατμηματικού προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στη Διδακτική της Χημείας και τις Νέες Εκπαιδευτικές Τεχνολογίες, υποψήφιος διδάκτωρ του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Subtitle: 
Μια διαθεματική προσέγγιση στο μαγικό κόσμο του χρώματος
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-209-776-0
Book pages: 
112
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο