Product

Η χαρά

Product

Η χαρά να πετάς

Η χαρά να μη δουλεύεις

Κωδικός:
78563
Manufacturer: 
Description: 

Δουλεύετε για να ζείτε ή ζείτε για να δουλεύετε;
Ο Ernie Zelinski θεωρεί ότι δουλεύουμε τόσο σκληρά, ώστε έχουμε ξεχάσει πώς να ζούμε. "Η χαρά να μη δουλεύεις" είναι ένας απολαυστικός, χιουμοριστικός και πρακτικός οδηγός για το πώς να χαιρόμαστε κάθε στιγμή της ζωής μας.
Με έξυπνες συμβουλές, εύκολες ασκήσεις και ευρηματικές γελοιογραφίες, το συγκεκριμένο βιβλίο θα σας βοηθήσει:
-να είστε παραγωγικότεροι δουλεύοντας λιγότερο
-να είστε οικονομικά ανεξάρτητοι με λιγότερα χρήματα
-να μην έχετε πια το φόβο ότι θα χάσετε τη δουλειά σας

11,92 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Δουλεύετε για να ζείτε ή ζείτε για να δουλεύετε; Ο Ernie Zelinski θεωρεί ότι δουλεύουμε τόσο σκληρά, ώστε έχουμε ξεχάσει πώς να ζούμε. "Η χαρά να μη δουλεύεις" είναι ένας απολαυστικός, χιουμοριστικός και πρακτικός οδηγός για το πώς να χαιρόμαστε κάθε στιγμή της ζωής μας. Με έξυπνες συμβουλές, εύκολες ασκήσεις και ευρηματικές γελοιογραφίες, το συγκεκριμένο βιβλίο θα σας βοηθήσει: -να είστε παραγωγικότεροι δουλεύοντας λιγότερο -να είστε οικονομικά ανεξάρτητοι με λιγότερα χρήματα -να μην έχετε πια το φόβο ότι θα χάσετε τη δουλειά σας -να ανακαλύψετε και να αποδεχτείτε τις μικρές ή μεγάλες αδυναμίες σας -να εξαφανίσετε την ανία από τη ζωή σας απολαμβάνοντας οτιδήποτε κι αν κάνετε.
Subtitle: 
Ένα βιβλίο για όποιον ξέχασε ότι η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-04-1969-8
Book pages: 
295
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Ernie Zelinski δίνει διαλέξεις στον τομέα της δημιουργικής απασχόλησης. Ως ο πλέον ειδικός για τη συγγραφή του βιβλίου "Η χαρά να μη δουλεύεις" ο Ernie είναι λάτρης της καλής ζωής και ακολουθεί ένα καθημερινό ωράριο τετράωρης ή πεντάωρης απασχόλησης για τέσσερις ημέρες την εβδομάδα. Ζει στο Έντμοντον της Αλμπέρτα του Καναδά, όπου, εκτός από το να συχνάζει στα αγαπημένα του καφέ, του αρέσει το ποδήλατο, το τένις, το διάβασμα και τα ταξίδια. Έχει γράψει επίσης το βιβλίο "The joy of not knowing it" ("Η χαρά να μην παριστάνεις τον ξερόλα").

Subtitle: 
Ένα βιβλίο για όποιον ξέχασε ότι η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-04-1969-8
Book pages: 
295
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο